Remedii naturiste

Încearcă acest remediu natural și vei uita de durerile de genunchi

 

 

Încearcă acest remediu natural și vei uita de durerile de genunchi

 

 

Corpul nostru este foarte rezistent, însă dacă noi nu-i oferim nutrienții de care are nevoie, își poate pierde rezistența. Unii oameni, care nu au o alimentație sănătoasă, se plâng frecvent de dureri oase, de genunchi, de spate etc.

Aceste dureri apar adesea, la persoanele care au trecut de prima tinerețe, insă și tinerii se pot confrunta cu astfel de probleme. Stilul de viață nesănătos, stresul și sedentarismul afectează multe funcții ale corpului. Nu este de mirare că multe persoane ajung frecvent la medic cu dureri articulare și de oase.

Din fericire, există un remediu care ajută la întărirea cartilajului și ligamentelor.

 

Ingrediente:

  • 1 lingură miere organică, 1 linguriță scorțișoară măcinată
  • 1 cană fulgi de ovăz, 1 cană suc natural de portocale
  • 2 căni de ananas tocat, 220 gr migdale zdrobite
  • 220 ml apă

 

Mod de preparare:

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să punem fulgii de ovăz la fiert timp de aproximativ 10 minute. După ce ovăzul a fiert, îl luăm de pe foc, îl lăsăm să se răcească, apoi îl punem într-un blender, alături de restul ingredientelor. Amestecăm bine pentru a combina toate ingredientele.

Amestecul trebuie să fie cât se poate de omogen, astfel încât organismul să absoarbă toți nutrienții săi. Dacă consideri că amestecul este prea dens, îl poți dilua cu apă sau suc de portocale.

Trebuie să consumăm acest remediu de două ori pe zi, dimineața si după-amiaza, timp de aproximativ 15 zile. Rezultatele se vor vedea, în timp, iar durerile de oase și de genunchi vor dispărea.

 

 Sursa
Categorii