Inedit

Înconjoară-te cu oameni care ştiu să aprecieze şi calităţile tale, nu doar să-ţi amintească de defecte. Acelea sunt persoanele care merită atenţia ta!

 

 

 

 

Inconjoara-te de oameni frumosi si invingatori !

Chiar daca ne place sa recunoastem sau nu, avem nevoie unii de altii  pentru a evolua .Si nu ma refer la competitie ci mai degraba la nevoia de a ne stimula,de a ne incarca bateriile.

Avem nevoie in viata noastra de oameni care sa ne umple de bucurie, oameni motivati, care stiu sa inspire incredere in fortele proprii. Avem nevoie de recunoastere si asta nu e nimic rau atata timp cat cei cu care te insotesti impartasesc sincer si cu drag din experienta lor, motivandu-te si dandu-ti puterea de a merge mai departe.

Nu trebuie sa ne traim viata pentru a impresiona pe altii, pentru ca daca ne vom inconjura de oameni frumosi, aceia stiu si ne vor aprecia la justa valoare. Uneori gresesti, alteori te simti obosit asta nu te face mai putin invingator .

Fiecare din noi e o lectie de viata, niciun om cu care interactionam  nu e intamplator in viata precum fiecare situatie isi are rolul ei. Dar daca alegem langa noi oameni care sa ne dea incredere ca vom reusi  atunci vom intelege ce anume avem de invatat si nu ne vom grabi sa judecam  ci sa ne perfectionam  devenind mai ingaduitori.

Oamenii toxici din jurul tău te trag în jos

Dacă ţi se pare că faci totul bine şi nu înţelegi de ce nu îţi ies lucrurile aşa cum ţi-ai dori, uite-te bine în jurul tău. Este posibil să fii înconjurat de oameni toxici, iar aceştia nu fac altceva decât să te tragă în jos. Înconjoară-te de oameni care să te inspire şi să te ajute să te ridici.

Nu încerca să mulţumeşti pe toată lumea. Se ştie deja că este imposibil. Deci, nu are sens să îţi consumi energia pe un astfel de obiectiv.

Rămâi autentic şi oferă tot timpul cea mai bună versiune a ta. Se vor găsi oameni care să o aprecieze. Oamenii cu adevărat importanți sunt cei cu inima deschisă, care ştiu să ofere.
Categorii