Bauturi

Cum să vă ajuți ficatul să se regenereze – Băutura regenerativă pentru a fi ficat chiar de la primul pahar

 

 

Cum să vă ajuți ficatul să se regenereze – Băutura regenerativă pentru a fi ficat chiar de la primul pahar

 

 

 

Stilul alimentar cotidian al multor români include multe preparate procesate, pline de aditivi nocivi, care afectează ficatul consumator. Exceptând produsele ecologice, chiar și legumele și fructele cumpărate din supermarket sunt încărcate cu pesticide.

Experții despre faptul că detoxifierea ar trebui să fie o prioritate pentru toți cei cu o dietă bazată mai ales pe alimente procesate. Prin detoxarea ficatului, nu doar eliminam toxinele dăunătoare, ci și am absorbția proteinelor și sinteza acestora.

Regimul alimentar joaca un rol vital in sanatatea ficatului. Asigurarea substantelor nutritive necesare ficatului, din alimentele pe care le consumam, este esențiala pentru menținerea funcției hepatice în cauză.

Cea mai simplă metoda de a ne proteja împotriva bolilor cum ar fi hepatita sau ficatul gras, este să ne curățăm ficatul în mod regulat.

Ingrediente:

  • 1 litru de apa filtrata
  • suc de portocale
  • suc de lămâie ( radeți și coaja )
  • o mână de frunze proaspete de mentă
  • miere neprocesată pentru gust

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert si se adaugă frunzele de mentă. Se lasă la fiert circa 15 minute. Se ia de pe foc si pune la racit. Se adauga sucul de lămâie, portocala si coaja de lămâie rasă. În final se adaugă puțina miere pentru gust.

Preparatul se consumă în mod regulat, rece sau cald, după preferință.

 
Categorii