Casa de vis

Întregul sat a fost transformat într-o galerie de artă de către o bunică de 90 de ani

 

 

 

 

Agnes Kasparkova locuiește în satul Louka, situat în Republica Cehă. Își iubește puternic satul și a decis să-l facă strălucitor și frumos. În perioada caldă, ea atrage minunate modele albastre pe casele locuitorilor din Louk.

Majoritatea oamenilor se tem de vârsta înaintată. Se pare că în această etapă viața pierde orice înțeles. Viața și gândurile de zi cu zi par grele. Dar, dacă vă uitați la bătrânețe cu alți ochi, aceasta este o șansă excelentă de a face ceea ce vă place, deoarece copiii sunt deja adulți și se pot descurca singuri .

Pensionarii se înșeală, gândindu-se că viața lor sa terminat, dar acest lucru nu este posibil, puteți descoperi noi oportunități și vă bucurați în fiecare zi.

Loading...

Bunica în vârstă de 90 de ani, o femeie strălucitoare, ea nu se  uita la TV, la fel ca și prietenii ei și nu vorbește despre boli, subiectul care este un favorit pentru pensionari. Bunica este angajată într-o traba excelentă.

Pictura tradițională din Moravia a inspirat bunica pentru a decora întregul sat.

Agnes a devenit faimoasă nu numai în satul ei, ci și dincolo de el.

 

“Sunt artist, îmi place să fac asta. Și vreau să ajut “, a comunicat ea cu mass-media.

Creativitatea poate fi practicată la orice vârstă, bătrânețea nu este un obstacol. Principalul lucru este să crezi în ceea ce faci.

 

Sursa: obaldela
Categorii