Remedii naturiste

Îți cade părul? Reţeta ieftina si naturala pentru stopare caderii parului si accelerarea regenerarii lui. Rezultate surprinzătoare…

 

 

 

 

Cum poţi trata problema căderii părului, fără a apela la metode ineficiente şi costisitoare?

Un amestec de ingrediente naturale, pe care îl poți pregăti chiar acasă. Este foarte uşor de preparat, întrucât nu necesită mai mult de 3 ingrediente.

Reţeta pentru creşterea rapidă a părului

Următoarele indicaţii îţi vor fi utile pentru a pregăti acest remediu deloc costisitor:

 

Ingrediente:Imagini pentru Îți cade părul? Reţeta ieftina si naturala pentru stopare caderii parului si accelerarea regenerarii lui"

Ulei de castor (ricin) – 2 linguri

1 galbenusde ou crud

O lingură de miere polifloră

Într-un castron, pune ingredientele menţionate. Amestecă-le bine, până când te asiguri că s-au încorporat. Aplică pastă obţinută la rădăcina şi pe lungimea părului. Acoperă-ţi capul cu o cască de dus, lăsând tratamentul să acţioneze timp de 2 ore.

Spală-ţi părul cu şampon obişnuit.  Foloseşte tratamentul cel puţin o dată pe săptămâna, timp de 2 luni.

 

Uleiul de castor (ricin)- Acest tip de ulei este folosit de mii de ani pentru combaterea căderii părului. Are importante proprietăţi antifungice şi antibacteriale. El este benefic pentru eliminarea mătreţii, infecţiilor scalpului sau foliculilor. Acidul ricinoleic, prezent în uleiul de castor, ajută îmbunătăţirea circulaţiei sângelui spre rădăcina părului ( scalp), fiind astfel benefic pentru creşterea părului. Cercetările au arătat că potenţialul de a îmbunătăţi creşterea părului este de 5 ori mai mare decât în mod obişnuit.

Mierea – Mierea este un antioxidant puternic, cu beneficii împotriva fungilor şi germenilor. Când este combinată cu uleiul de castor, proprietăţile sale fac din miere cel mai bun tratament pentru prevenirea căderii părului. 

Gălbenuşul de ou – Gălbenuşul de ou este bogat în aminoacizi şi proteine care sunt o sursă majoră de nutrienţi pentru par. În plus, el conţine diverşi nutrienţi necesari creşterii rapide şi sănătoase a părului. Biotină din gălbenuş ajută regenerarea foliculilor şi rădăcinilor.

Imagini pentru par care cade

Sursa: secretele
Categorii