Inedit

Iubirea nu are nevoie de teste

 

 

Iubirea nu are nevoie de teste

 

Fiecare dintre noi trece prin diferite etape ale vietii lor. Poate ca majoritatea se intreaba daca partenerul de langa noi este persoana potrivita si daca intr-adevar ne iubeste sau sunt doar cuvinte.

O femeie care se simtea confuza si se simtea nesigura de sentimentele partenerului sau, a decis sa isi testeze sotul si i-a lasat pe pat o scrisoare prin care ii spunea ca il paraseste fara sa-i spuna unde se duce. In scrisoare, ea ii explica ca a obosit, ca nu mai vrea sa traiasca impreuna si ca a decis ca fiecare sa o ia pe drumuri separate.

Apoi, ea a decis sa se ascunda sub pat pentru a vedea reactia partenerului sau. Cand barbatul a venit acasa, a citit scrisoarea, a scris ceva pe o hartie si a inceput sa cante si sa danseze.

Apoi a luat telefonul in mana, a format un numar si a spus: „Buna ziua draga mea, de acum incolo lucrurile se vor schimba, chiar acum voi veni la tine. Sotia m-a parasit in cele din urma. A fost ceva in neregula cu aceasta casatorie, nici n-am vrut sa ma casatoresc cu ea. Ne vedem cat de curand dragostea mea!”

Dupa terminarea apelului, barbatul a iesit din camera. Sotia iese de sub pat cu lacrimi pe fata, suparata si tremurand. Ea decide sa citeasca ceea ce a scris sotul ei pe foaie: „Ti-am vazut picioarele, prostuta mica. Am plecat sa cumpar paine.”

Morala povestii? Invatati sa aveti mai multa incredere in cei dragi. Oferiti dragoste si veti primi la fel de multa iubire! Nu lasati ca indoielile sa va strice o relatie. Ar trebui sa fiti mai fericiti si sa va bucurati de fiecare moment petrecut cu partenerul dvs.

 

Sursa: Chris Oliver
Categorii