Remedii naturiste

Kilogramele nu se mai depun înapoi! Dieta nordică care te ajută să slăbești ușor și fără efort

 

 

Kilogramele nu se mai depun înapoi! Dieta care te ajută să slăbești ușor și fără efort

 

 

Dieta nordică a devenit din ce în ce mai populară printre persoanele care vor să slăbească sănătos și fără efort. Acest lucru înseamnă că nu există o slăbire bruscă, iar acest lucru te ajută să nu te întorci la numărul de kilograme de la care ai pornit.

Probabil că ai auzit deja de o mulțime de diete care au o mulțime de reguli și pe care nu le pot ține toți. Dieta nordică promite, însă, că nu va avea corpul de suferit, în plus, vei avea pe parcursul dietei toți nutrienții de care ai nevoie.

În afara faptului că te ajută să slăbești, dieta nordică te ajută să lupți și cu bolile de inimă și nu te mai îngrași la loc dacă devine un stil de viață permanent.

Persoanele care peste 40 de ani, femeile care sunt la menopauză, dar și alte persoane pot slăbi eficient și se pot bucura de o stare mai bună a sănătății.

Iată care sunt alimentele permise în dieta nordică:

– Morcovi, țelină, sfeclă
– Legume crucifere
– Frunze verzi (kale, spanac).

– Alimente de pădure (ciuperci)
– Fasole, semințe, linte
– Ulei de rapiță și de cânepă

– Cereale integrale
– Fructe de pădure
– Mere și pere
– Pește gras (somon, hering)
– Carne slabă.

Primele principii ale acestei diete este să consumi alimente integrale și nu procesate sau rafinate. Bazează-te pe alimente cu acizi grași omega-3 din fructe de mare, nuci și semințe. Poți, de asemenea, să consumi carbohidrați din cereale integrale, legume și fructe. Cei care țin dieta nordică pot consuma și cantități mici de carne slabă de vită.

În plus, ceea ce îi bucură pe cei care țin această dietă este că nu se stau să numere caloriile. Alimentele permise sunt foarte sățioase.

Potrivit unei cercetări realizate acum câțiva ani de către medicii danezi, cei care au ținut dieta nordicp au pierdut în greutate de trei ori mai mult decât cei care au mâncat normal, așa cum mănâncă mulți danezi: șuncă prăjită, produse de patiserie și alte preparate cu multe calorii.

 

 Sursă 
Categorii