Remedii naturiste

Ea a slabit 20 de kilograme doar cu RETETA de lamaie fiarta

 

 

Ea a slabit 20 de kilograme doar cu RETETA de lamaie fiarta

 

 

Mulți oameni își încep ziua cu o băutură fierbinte, cum ar fi cafeaua.

Alții preferă ceva rece și răcoritor. Cu toate acestea, ambele băuturi provoacă daune grave sănătății noastre, așa că trebuie să le înlocuim.

O alegere bună este băutura descrisă mai jos. Se foloseste pe stomacul gol si este foarte hranitor. De asemenea, ucide bacteriile, curăță organismul și ne oferă energie până la sfârșitul zilei.

Lămâie fiartă

Sunt multe beneficii pe care le putem obține din această băutură. Ajută la arderea grăsimilor și la pierderea în greutate treptat și natural.

Cu efectul său de curățare, ne curăță organismul, crește metabolismul și ajută la eliminarea substanțelor toxice. Aici vă arătăm ce trebuie să aveți la îndemână și ce trebuie să faceți.

 

Ingrediente:

  • Ghimbir natural
  • Lămâi
  • Usturoi (4-5 căței)
  • Apă minerală (2 litri)

 

Mod de preparare:

Primul pas: curățați lămâile și stoarceți sucul. Apoi curățați cățeii de usturoi și amestecați într-un blender cu sucul de lămâie. Apoi ghimbirul, se adauga in blender si se amesteca pana se obtine o substanta omogena.

Apoi turnați 2 litri de apă în oală împreună cu lămâile. Când apa ajunge la punctul de fierbere, adăugați amestecul și fierbeți câteva minute. La final, scoateți lămâile și lăsați să se răcească și puneți-le într-un vas cu capac.

Bea un pahar de bautura in fiecare dimineata pe stomacul gol pentru a simti efectele acesteia. Deoarece sucul de lamaie este asemanator cu sucul gastric, stimuleaza productia de bila. Ca urmare, activitatea tractului gastro-intestinal este stimulată.

Sucul de lămâie, pe de altă parte, calmează și îmbunătățește digestia. În final, vei slăbi rapid și natural. Începeți să faceți această băutură în fiecare zi și fiți atenți la rezultate.

 

 
Categorii