Remedii naturiste

Lidia Fecioru, sfat pentru diabetici. Ce trebuie să pui în ligheanul cu apă să-ţi cureţi unghiile şi picioarele de ciupercă

 

 

 

 

Lidia Fecioru oferă săptămână de săptămână sfaturi esențiale pentru cei care nu își permit tratamente costisitoare în tratarea anumitor afecțiuni minore.

Bioenergoterapeutul Fecioru a vorbit despre întrebuințările apei de gură în emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

„Acea apă de gură. Se găsește și la un litru.

Loading...

E foarte bună pentru dezintoxicarea organismului, să ținem picioarele.

Imagini pentru ванночка для ног с горчицей

Se toarnă în lighean cu apă, dacă ni se umflă picioarele, nu din cauza tensiunii, de stat foarte mult jos, această apă ajută de dezumflare, pentru că are substanțe mentolate.

Vindecă ciuperca la unghii, cele care au probleme cu călcâiele, nu se pune problema de lipsă de calciu, e tot ciuperca piciorului, inclusiv inflamația”, a spus bioeneroterapeutul.

Lidia Fecioru a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” un leac pentru detoxifierea organismului.

Bioenergoterapeutul a spus că este nevoie de o ceapă și puțin usturoi.„Pentru detoxifierea corpului se ia o ceapă tocată mărunt și puțin usturoi pisat.

Se amestecă în cantitate egală, se pun 3 minute în apă fierbinte, apoi se scoate din apă, se pune în tifon și se lipește în mijlocul tălpii.

Se lasă peste noapte cu un ciorap deasupra. Dimineața vedem că amestecul este maroniu, ceea ce înseamnă detoxifierea organismului.

Este bine să facem asta măcar o dată pe săptămână.”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.„E cel mai simplu leac, fără rețete și medicamente.”, a completat Mihai Voropchievici.

Lidia Fecioru, sfat pentru diabetici

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne sfătuieşte cum putem să ne curăţăm vasele de sânge acasă.Îngroşarea vaselor de sânge înseamnă tromboze, înseamnă accidente ischemice şi multe alte probleme.

De aceea, Lidia Fecioru recomandă o atenţie asupra sporită dar şi un leac.

Pentru acest leac, avem nevoie de cinci nuci pe care să le amestecăm cu o lingură de miere de tei, un vârf de scorţişoară şi puţină pudra de ghimbir.

”Se amestecă bine, se lasă o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumătate de ora înainte de masă, câte o lingură.

Reţeta se ţine o luna”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevăruri ascunse, de la Antena 3.

Pentru diabet reţeta este următoarea:“Luăm un termos de 1 litru şi punem în el apă fierbinte.

În acea apă fierbinte punem 10 grame de rădăcina de brusture mărunţită şi lăsăm astupată timp de 10 ore în termos.Apoi, totul se trece prin sită şi se pune într-o sticlă la rece”.

Lidia Fecioru recomandă celor care au diabet să consume acest leac timp de o luna de zile.

 

Sursa: Bensana 
Categorii