Inedit

Locuitorii din Minnesota au reușit să filmeze un fenomen natural extrem de rar! Incredibil! (Video)

 

 

 

 

Aceasta seamănă mai mult a secvențe dintr-un film de groază, filmat la Hollywood, însă ceea ce vedeți în video este real și a avut loc în Minnesota, SUA. Un torent de gheață iese din lac, nimicind absolut totul ce întâlnește în calea sa, vine pe mal și îl transformă într-un peisaj antarctic.

Darla Jenson a fost un martor care a filmat această priveliște neobișnuită pe telefonul său mobil. Ea cu groază își aduce aminte: ”Am auzit afară niște sunete foarte stranii. Aceasta a fost un semnal de alarmă pentru noi despre pericolul care vine. Ne era frică chiar și să privim la ceea ce se întâmpla. La un moment dat am crezut că gheața o să ajungă și la noi și o să ne înghită. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Însă câteva case au fost deteriorate serios.”

Deși pentru oamenii simpli acest tip de fenomen al naturii este foarte neobișnuit, oamenii de știință ne asigură că nu e nimic ieșit din comun. Gheața este aruncată pe mal în condiții de topire rapidă a gheții și vânt puternic, care bate spre mal. Când aceste două lucruri au loc simultan, au loc astfel de fenomene. Adică, spun oamenii de știință, așa ceva se poate repeta. Locuitorii din zona lacului trebuie să fie pregătiți pentru astfel de întâmplări și pe viitor.

Loading...

 

 

Sursa: Perfect Media
Categorii