Sfaturi utile

Lucruri pe care NU trebuie să i le iertați niciodată in viata unui bărbat!

 

 

 

 

De când e lumea și pământul, orice femeie îndrăgostită poate trece cu vederea fapte urâte și dureroase. Specialiștii ne spun însă că sunt cuvinte și lucruri care nu trebuie iertate niciodată bărbatului cu care vă împărțiți viața.

Un NU hotărât infidelității

Trebuie iertat bărbatul infidel? Sigur că este o întrebare cu mare greutate pentru doamne și domnișoare. Dar înainte de toate, trebuie să țineți cont de faptul că atunci când într-o relație a intervenit o a treia persoană, iubirea e pătată.

Și asta doare, iar momentul trădării nu va fi uitat niciodată. Sunteți în stare să trăiți în continuare cu remușcări? Sau puteți să vă curățați sufletul și să vă uitați la bărbatul care s-a dus cu altă femeie? Răspunsul îl veți găsi în sufletul dumneavoastră.

Loading...

Violența NU trebuie să fie tolerată

Specialiștii dau verdictul: un bărbat care își lovește soția nu dă dovadă de putere, ci este doar un personaj labil din punct de vedere psihic, cu enorm de multe frustrări. Mai mult decât atât, situația se va repeta, cu scopul ca femeia să fie umilită.

Puteți trăi într-un astfel de coșmar, asistând și la momentul în care vă vedea cum proprii copii sunt loviți? De asemenea, nu uitați că o minciună, fie ea cât de mică, va deveni un obstacol de netrecut în relația dintre un bărbat și o femeie.

Nu în ultimul rând, dacă un bărbat se comportă fără respect, povestește prietenilor lucruri intime, îi insultă rudele, dă dovadă de zgârcenie, este egoist sau are diferite vicii, cu siguranță nu este cel cu care merită să trăiți.

 

Sursa: Secretele
Categorii