Horoscop

Luna in care sa nascut barbatul tau iti poate spune cum va fi viata langa el

 

 

 

 

Data nașterii, de obicei, este asociată cu semnul zodiacal. Puțini știu însă că luna în care ne-am născut, la fel ca zodia, ne influențează întreaga viață. Aceasta indică anumite aptitudini, nevoi, calități sau defecte.

Ianuarie

Iti place sa stai in preajma unui om nascut in ianuarie. Vor tot timpul sa incerce lucruri noi, sunt foarte sexy, dar secretosi. Este foarte dificil sa-ti dai seama ce se petrece cu ei.Sunt foarte tacuti si vorbesc doar daca sunt tensionati sau excitati.

Sunt onesti, se gandesc si la sentimentele celorlalti, prietenosi, abordabili, totusi, imprevizibili. Iarta, dar nu uita. Nu sunt insa razbunatori. Sunt ușor de ranit și le iau mult timp să își revină.

Februarie

Inteligente și atrăgătoare, vă place să stați în preajma lor. Sunt sexy si au un zambet sarmant. Saruta exceptie sunt tot timpul pe fuga. Viata lor este rapidă înainte. Sunt temperamentali si onesti, se inconjoara de prieteni si sunt tot timpul pregatiti de distractie. Iubesc persoana care-i fac rada.

Martie

Între toate lunile anului, cu cei nascuți în martie, vă faceți o plăcere reală să stați alături. Le place să flirteze și să aibă tot timpul cuvintele potrivite la ei.

Este foarte posibil să avem diferite colecții (de filme, cărți, discuri) cu care să se laude și care să impresioneze persoanele de sex opus.

Aprilie

Arata foarte bine, sunt incapatanati si foarte motivati. Sunt foarte repede din foc, sunt destul de timizi, dar atrag foarte repede persoanele de sex opus. Le place sa fie rasfatati si alintati.Au o imaginatie exigenta pe care o pun tot timpul la treaba. Sunt neobositi si nu prea place sa stea in casa. De obicei au multe copii.

Mai

Suavi, amuzanti, incapatanati, vorbareti, simpatici, loiali, increzatori in fortele proprii. Vrei mai mult? Saruta foarte bine, sunt sensibili, au un zambet cuceritor, sunt pozitiva, sunt inteligenti si poseda o memorie fantastica. Sunt seducatori, firi exuberante. Nu te vei plictisi langa un nascut in luna mai.

Iunie

Le place sa stea de vorba. Sunt visatori, imprevizibili, nu vor sa-si controleze emotia. Sunt iubareti … prea iubareti. Iubesc muzica, sportul si calatoriile. Sunt ușor de ranit și, cu toate acestea, se refac foarte repede. Sunt sexy si iubesc sa fie in centrul atentiei.

Iulie

Le place să-și asume riscuri. N-au control, sunt increzatori in fortele proprii si foarte galagiosi. Au multa imaginatie si nu se temresc sa o puna in practica. Iubesc libertatea, sunt rebeli și nu cont de reguli.

August

Sunt sexy si atragatori, pasionali si secrete, dar totusi onesti si generosi. Vorbesc mult, saruta bine si se infurie repede. Iubesc sa fie in centrul atentiei, au rafale, sunt inteligenti si nebunatici.

Le place sa fie complimentati si sa faca complimente la randul lor. Le place să flirteze și de multe ori iubesc și parasesc.

Septembrie

Sunt foarte buni în pat. Au tot timpul bucătar și vor să fie iubiți. Ofera, la randul lor, iubire. Sunt visatori, imprevizibili, sensibili, ușor de ranit, dar se recuperează repede. Desi mintea le functioneaza foarte bine, au tendinta sa amane actiunile.

Octombrie

Totul trebuie să fie perfect. Pasionali, salbatici, sexy, independenti si misteriosi.Socializeaza foarte usor, insa pot fi foarte temperamentali. Atunci când vor stăpâni foarte bine emoțiile.

Noiembrie

Loiali și generosi, patrioti, sunt întotdeauna în competiție. Iubesc jocurile și interacția. Nerabdatori si agitati, ambitiosi si influenti, vorbareti, amuzanti, iubesti sa fii in jurul lor. Au multe idei, vor tot timpul doar ce este mai bun. Sunt foarte inteligenți și, de departe, cei mai sexy din toate lunile anului. Sunt ușor de influențat dacă se vorbește politicos.

Decembrie

Activi si dinamici, nu ezita sa ia decizii, chiar daca apoi regreta ca le-au luat. Sunt diplomați, iubitori, adventuroși, suavi și generosi. Le plac calatoriile si vor sa exploreze tot timpul locuri si lucruri noi. Modul lor de a fi sexy poate fi inteles doar de partenerul de viata.

 
Categorii