Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a scris pe blogul personal despre o nouă premoniție pe care a avut-o recent. Potrivit premoniției clarvăzătorei, va veni o perioadă cu multe lacrimi pentru România. Iată ce a scris pe blog.

Maria Ghiorghiu: ”România va intra în doliu naţional”

„În aceasta după amiaza, în timp ce scriam aici pe blog, deşi eram cu ochii pe monitor, văd deasupra mea un cer de noapte şi la nici doi metri deasupra mea, ceva uimitor se întâmplă. Vad o mâna ce ţine în ea o banală coroniţă din plastic pe care o poartă fetiţele pe cap la şcoală şi care coroniţă era îmbracată în tricolorul românesc”, a scris clarvăzătoarea pe blogul său.

„Mâna învarte coroniţa pe degete şi astfel văd în noapte cum lângă roşul Tricolorului românesc a apărut o bandă neagră de jur împrejur. Deci, funda neagră era lipită de roşul Tricolorului românesc şi îmbraca coroniţa de jur împrejur alături de Tricolorul românesc. Ceea ce pot să vă spun fără nicio îndoială este faptul că ROMÂNIA va intra în doliu naţional la un moment dat. Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţa Domnului”, a mai scris Maria Ghiorghiu.

De-a lungul timpului, clarvăzătoarea a postat pe blogul personal mai multe premoniții pe care le-a avut. Se pare că unele dintre ele chiar s-au adeverit.

 

 Sursa