Remedii naturiste

Medicina chineză: In talpi sunt terminatii nervoase, numite si meridiane, conectate la toate organele interne. Daca te vei culca cu ceapă în șosete…

 

 

Medicina chineză: In talpi sunt terminatii nervoase, numite si meridiane, conectate la toate organele interne. Daca te vei culca cu ceapă în șosete…

 

Medicina chineza considera ca picioarele sunt una dintre cele mai importante parti ale corpului. In talpi sunt terminatii nervoase, numite si meridiane, conectate la toate organele interne.

Pe de alta parte, atat ceapa, cat si usturoiul au puternice efecte antibacateriene. Asadar, atunci cand combini rolul important al picioarelor cu proprietatile cepei, obtii reteta ideala pentru o detoxifiere usoara.

Desi nu toata lumea crede in meridiane si in medicina chineza, adevarul este ca totul este legat de sistemul nervos.

Cum functioneaza?

Exista aproape 7000 de terminatii neuronale (meridiane) in picioare, care duc direct la organele interne. Acestea sunt terminatii foarte importante, care sunt adesea ignorate, deoarece purtam pantofi toata ziua. Si astfel, aceste terminatii nervoase nu sunt stimulate in mod corect.

Acesta este si motivul pentru care este ideal sa mergi descult pe nisip sau pe teren neuniform, cum ar fi iarba.

O alta modalitate excelenta de a stimula aceste terminatii nervoase, este de a folosi ceapa. Daca doresti sa-ti cureti corpul, nu trebuie sa urmezi o dieta speciala.

Pur si simplu, taie ceapa in felii groase, aseaza-o pe talpi si pune-ti sosete. Desigur, nimeni nu se asteapta sa iesi asa pe strada. Trebuie sa apelezi la acest truc seara. In timpul somnului, ceapa iti va curata corpul.

Efectele cepei asupra sanatatii umane

Se stie, in general, ca ceapa curata pielea si ucide virusii si bacteriile. Acidul fosforic care se gaseste in ea poate face minuni in fluxul sangvin.

Trecand prin piele in sange, acest acid curata sangele si organele si, in acelasi timp, ucide bacteriile si alti agenti patogeni. Se recomanda utilizarea cepei organice in acest scop.

In acelasi timp, multi experti subliniaza ca ceapa purifica nu numai corpul, ci si aerul din jurul lui.

 

 Sursă
Categorii