Horoscop

Mesajul îngerilor pentru perioada următoare. Fecioarele, Gemenii și Racii – în vizor

 

 

 

 

Mesajul îngerilor pentru perioada următoare:

BERBEC: Ești pregătit pentru o nouă etapă a vieții tale, una plină de riscuri, plină de provocări, dar una în care vor fi alături de tine oamenii care merită să fie acolo.

TAUR: Arma ta este candoarea, sinceritatea. Tu poți străluci prin simpla ta prezență. Nu încerca să epatezi căci vei pierde.

Loading...

GEMENI: Mesajul îngerilor pentru tine este: Nu te teme! Ai de ales între mai multe situații și doar tu știi ce e mai bine pentru tine.

RAC: Te bântuie tot felul de întrebări, care mai de care mai normale și mai raționale. Poate că e timpul să lași la o parte toate frământările măcar pentru o perioadă.

LEU: Lucrurile nu se schimbă de la o zi la alta, așa că ai puțină răbdare și dedică-te mai mult muncii tale.

FECIOARĂ: Ești cea de-a doua zodie care are parte de o întâlnire cosmică, de o întâlnire specială, cu o persoană de la care vei avea multe de învățat.

BALANȚĂ: Și tu ai parte de protecție divină asta după ce în ultimele două săptămâni viața te-a tot încercat din toate părțile. Va fi bine!

SCORPION: Există niște linii fine pe care trebuie să le trasezi din când în când atunci când te delimitezi de ceilalți.

SĂGETĂTOR: Ești una dintre zodiile care are parte de o întâlnire cosmică, de acea întâlnire specială, spectaculoasă care îți va marca existența.

CAPRICORN: Perioada aceasta este benefică pentru a-ți rezolva problemele sentimentale. Ai parte de protecție divină.

VĂRSĂTOR: Regulile trebuie respectate oricât de greu ar fi să mergi, să trăiești, să acționezi după anumite principii.

PEȘTI: Trebuie să faci față unor situații critice, dar cu mai multă deschidere și înțelegere decât ai făcut-o până acum.

 

 Sursa
Categorii