Remedii naturiste

Metoda eficientă care te va ajuta să-ți curăți corect ficatul! Află mai jos care sunt ingredientele!

 

 

 

 

Pentru a ne menține cât mai bine și pentru o perioadă mai lungă ficatul într-o stare sănătoasă, nu trebuie să uităm că o dată la o perioadă anumită avem nevoie de o curățire a acestui organ!

Cel mai important în toate aceste regimuri și rețete de curățare este să facem corect acest lucru! Pentru ca să nu aducem efecte negative unor alte organe, trebuie să știi această rețetă!

 

Ingredientele:

– Lime;

Loading...

– Lămâi;

– Puțin ulei de măsline;

– Ghimbir praf;

– usturoi.

 

Mod de preparare:

Stoarceți sucul dintr-o lămâie verde și una galbenă, după care va trebui să-l amestecați cu doi căței de usturoi pe care trebuie să-i pisați în prealabil.

După ce veți amesteca acest conținut, va trebui să adăugați aproximativ 25 de grame de ulei de măsline deasupra și puțin praf de ghimbir, după care veți amesteca iarăși.

Deasemenea, se poate adăuga și un pahar de apă, cel mai bine dacă aveți apă de izvor. Amestecul se consumă de două ori pe zi, timp de 10 zile, câte un pahar dimineața și un pahar de băutură seara.

Dacă nu suferiți mirosul și gustul de usturoi, atunci vă putem recomanda ceaiul preparat din ghimbir. Acesta este bun pentru curățarea nu doar a ficatului, dar a întregului organism!

 

Sursa: secretelesanatatii
Categorii