Remedii naturiste

Miracolul din pamant care poate combate leucemia

 

 

Miracolul din pamant care poate combate leucemia

 

In general, atunci cand ne gandim la leucemie, primul lucru la care ne duce mintea este chimioterapia, precum si o stare de nefericire si calitate scazuta a vietii.

Dar, in acest articol va vom spun despre un extract din radacina de papadie si ce puteti face ca sa luptati impotriva leucemiei.

Conform unor studii recente, radacina de papadie este citotoxica pentru trei tipuri de celule de leucemie umana, ucigand pana la 96% din celule in doar 48 de ore!

Intrebarea este: funcitoneaza cu adevarat? Un medic oncolog numit Caroline Hamm a avut un pacient in varsta, care suferea de leucemie mielomonocitara, o forma foarte agresiva de leucemie. Pacientul nu arata nici un fel de progres in tratamentul prin chimioterapie, astfel incat medicul i-a sugerat sa inceapa tratamentul natural care era bazat pe ceai din radacina de papadie.

Dr. Hamm a vazut rezultatele testelor la ambii pacienti, acestia aratand urme de progres numai prin consumul de ceai, iar ambii au refuzat chimioterapia!

Ceaiul de papadie actioneaza intr-un mod foarte rapid in celulele canceroase, si le afecteaza in asa fel incat acestea se dezintegreaza in 48 de ore, permitand formarea noilor celule mai sanatoase in corpul pacientului.

Dr. Hamm a contactat un biochimist de la Universitatea Windsor numit Siyatam Pandey, care a efectuat un studiu impreuna cu studentii sai in care au adunat celule de sange de la 9 pacienti diferiti care consumau ceaiul din radacina de papadie, si au aplicat-o pe mai multe celule pentru a le cultiva. In 24 de ore, celulele au fost ucise. „A ucis celulele intr-un mod foarte selectiv, distrugand numai celulele canceroase” a spus Pandey. „Celulele normale nu au fost afectate”

Proprietatile acestei plante: Alte studii au descoprit ca extractul de papadie are ingrediente active impotriva cancerului, precum si impotriva cancerului de prostata si de san. Acest lucru nu este o surpriza, deoarece exctractul de radacina de papadie a fost utilizat de secole in tratarea eficienta in medicina populara.

Sursa
Categorii