Remedii naturiste

Motivul pentru care ne îmbolnăvim după 40 de ani

 

 

Ne îmbolnăvim după 40 de ani anume din acest motiv!

 

 

Medicul ucrainean Victor Dosenko, șeful Direcției de Fiziologie a Institutului de Stat de Medicină „A.A. Bogomoleţ” din Kiev, susține că a descoperit adevăratul motiv pentru care ne îmbolnăvim după 40 de ani.

„În primul rând, asupra sănătății noastre influențează lucrurile cu care corpul nostru contactează în mod direct. Desigur, mă refer la alimentație, care pătrunde în corpul nostru și ne influențează din interior.

Dacă suntem oameni maturi trecuți de 40-50 de ani, trebuie într-o zi să recunoaștem stând în fața oglinzii că nu ne alimentăm corect. La această vârstă trebuie să avem o alimentație corespunzătoare, pe când noi ne alimentăm de parcă am avea 20 de ani și organismul nostru este la fel de viguros.

Nu trebuie să fugim de realitate și să spunem lucrurilor pe nume. Multora le este mai convenabil să spună că de vină este mediul poluat, stresul și alte lucruri pentru starea rea de sănătate. Aceste lucruri într-adevăr au o influență negativă asupra sănătății noastre, dar totuși alimentația greșită este principalul nostru dușman.

Anume ea de cele mai multe ori cauzează diabetul, probleme cu tiroida și artrita. Că doar nu apare artrita de la stres…”, susține specialistul

Dacă ți-a plăcut acest articol, arată-l și prietenilor tăi!

Îți dorim multă sănătate!

 

Sursa:  Libertatea Cuvântului
Categorii