Teste

Niciodată nu te-ai fi gândit cât de multe poate spune despre tine, culoarea pe care o vei alege!

 

 

 

 

Culorile sunt peste tot. Inevitabil. Am putea afirma chiar că ele sunt parte din noi și formează întregul univers. O viață fără culori ar fi extrem de plictisitoare indiferent de evenimentele ce s-ar petrece pe parcursul acesteia. Oricum, ele au și o semnificație aparte, emană și atrage anumite energii. Totul este energie. Tu ești energie. Culorile sunt energie. Astfel încât vei fi atras de o culoare doar în momentul în care energiile acesteia se potrivesc ori coincid cu cele pe care tu le deții și atragi. 

Prin urmare, dacă nu ai făcut-o deja, alege o culoare și descoperă lucrurile interesante pe care alegerea ta le spune despre tine!

 

Roșu

Loading...

Este culoarea pasiunii și a iubirii. Ești o persoană cu o inimă mare ce iubește cu patos din adâncul sufletului. Ai multe lucruri minunate de oferit persoanei ce te iubește. Însă, totodată, ai și foarte multe lucruri teribile de dăruit oamenilor ce își bat joc de sentimentele tale. Inima ta poate să fie pe cât de caldă și iubitoare, pe atât de rea și răzbunătoare. O relație amoroasă cu tine este o adevărată aventură și o lecție de viață aparte. Pe lângă aceste aspecte, știi cum să fii alături oamenilor ce s află în nevoie și cum să le oferi cele mai bune sfaturi.

Portocaliu

Această culoare se obține din combinația a două culori calde, ceea ce o face să aibă o armonie plăcută de energii pozitive. Această alegere ne face să afirmăm faptul că ești o persoană foarte sinceră cu oamenii din jur. Le spui tot ceea ce simți. Însă atunci când lucrurile se complică sinceritatea ta dispare, deși probabil uneori nu realizezi asta. Consideri că decât un adevăr dureros ce poate distruge o persoană, mai bine o minciună frumoasă ce poate să îi facă ziua mai minunată. Nu este o concepție greșită, însă nici una care îți poate aduce mereu avantaje.

Galben

Este o culoare plină de veselie ce îți împarte o stare de fericire fără ca măcar să poți realiza acest lucru. Ești o persoană destul de optimistă în mare parte din timp și nu acorzi mare importanță lucrurilor negative ale vieții. În schimb, un mare defect al tău este gelozia. Nu îți place să împarți ceea ce tu ai și punct. Posibil încă nu ai realizat asta, însă acesta este adevărul, iar dacă vei analiza puțin faptele tale de pe parcursul vieții vei realiza că gelozia chiar face parte din tine. Nu îți place să vezi alți oameni având ceea ce tu ai.

Verde

O culoare ce atrage energii benefice? Bineînțeles. Este combinația galbenului (culoarea veseliei) și a albastrului (culoarea optimismului). Prin urmare, are și aceasta multe energii pozitive ce reușesc să te țină pe linia de plutire chiar și în cele mai rele situații. Fără aceste energii ai fi ieșit cu mare dificultate din multe situații rele. Un defect pe care această alegere ți-l scoate în evidență este dezorganizarea. Nu de puține ori ți s-a întâmplat ca în momentul în care ai mai multe lucruri de făcut să te încurci foarte tare între idei și evenimente încât să ajungi cu întârziere în unele locuri sau să termini anumite obiective în momente nepotrivite.

Albastru

Este cunoscută și precum „culoarea optimismului”. Lucru total adevărat. Tu ești genul de persoană care vede partea plină a paharului chiar și în momentul în care parul este gol. Te mulțumești cu puțin și acest lucru este de apreciat. Mai există foarte puțini oameni precum tine, motiv pentru care meriți mult mai mult respect. Ceea ce te deranjează cel mai mult pe această lume este nesimțirea oamenilor. Aceștia te scot din sărite, iar când îți calcă în picioare limita, explodezi. La figurat. Însă nu te poți abține să spui vreo două nesimțiților. Dar aceasta este excepția ce se întâmplă când ești călcat în mod excesiv pe nervi. În rest ești o persoană pașnică.

Violet

 Fiind complementarea galbenului (culoarea veseliei) are automat și anumite energii pozitive care se află și în aura ta, bineînțeles. Aceste energii te ajută să îți ții calmul în momentele puțin mai tensionate din viață. Ești o persoană destul de șireată, știi foarte bine ceea ce vrei și vei obține cu siguranță. Poate nu prin cele mai loiale și corecte metode, dar vei obține fără doar și poate. Ești una din cele mai hotărâte persoane de pe acest pământ, iar acest lucru te ajută, chiar dacă probabil nu îl remarci atât de bine.

 

Sursa: Totul despre viața ta!
Categorii