Sarbatoarea Craciunului si a Anului Nou

Norocul le va surâde! Care sunt zodiile care se vor casatori in noul an, chiar daca sunt singure acum

 

 

 

 

Care sunt zodiile care se vor CASATORI in in noul an, chiar daca sunt singure acum

Se anunta un an plin de surprize pentru cateva zodii, pe care anul nou le poate surprinde extrem de mult. Iata care sunt zodiile care se vor casatori in anul care incepe.

Nativii zodiei Rac primesc o mare surpriza de la viata in anul viitor, chiar daca acest an nu a fost tocmai unul reusit pentru ei, din punct de vedere sentimental. In anul care vine, acestia pot cunoaste acea persoana speciala care sa le dea lumea peste cap si sa ii implineasca suficient de mult incat sa faca pasul cel mare.

Loading...

Chiar daca nu sunt tocmai deschisi catre o noua relatie, norocul le bate la usa, iar acea persoana speciala poate aparea chiar atunci cand nu se asteapta. Vor exista o multime de oportunitati de a se indragosti iremediabil in anul care vine. Trebuie sa aiba mare incredere in farmecul personal, caci este anul lor si trebuie sa profite din plin de tot ce li se ofera.

Si pentru nativii zodiei Capricorn este anul perfect ca sa isi oficializeze relatia. Nu mai are sens sa amane acest moment, caci probleme pot aparea oricand. Este anul in care acesti nativi trebuie sa se gandeasca mai mult la viata personala si sa treaca pe locul al doilea cariera ori prietenii.

Pentru unii Capricorni, e ultima sansa de a-si cunoaste sufletul pereche

Pentru unii nativii ai zodiei ar putea fi ultima sansa de a fi fericiti alaturi de cineva, asa ca nu ar trebui sa o lase sa ii scape printre degete pe acea persoana pe care o iubeste mult. Sa aiba curaj sa treaca spre pasul urmator.

Si cei care sunt singuri acum au marea ocazie de a cunoaste pe cineva care se afla pe aceeasi lungime de unda ca si ei. Diplomatia este cuvantul de ordine care trebuie sa le guverneze anul care vine si sa invete sa mai renunte la unele pretentii exagerate.

 Sursa 
Categorii