Sfaturi utile

Nu mai da banii si repară zgârieturile de pe lentilele ochelarilor chiar la tine acasă!

 

 

 

 

Ochelarii din plastic sunt mai ieftini, insa sunt sensibili la zgarieturi, pe care nu le puteti evita, mai ales daca purtati ochelarii tot timpul.

Zgarieturile de pe lentile pot schimba felul in care priviti lucrurile, sau va pot distrage, atunci cand purtati ochelarii.

Iata cum puteti inlatura zgarieturile usoare de pe lentilele de plastic ale ochelarilor de vedere:

– Curatati-va ochelarii, clatind lentilele cu sapun si apa calda. Aveti grija sa evitati contactul ramei cu apa. Aceasta operatiune va ajuta la indepartarea prafului si a mizeriei, pentru a depista zgarieturile, pe care doriti sa le indepartati.

Solutii de curatare

Puteti folosi mai multe metode de indepartare a zgarieturilor de pe lentilele de plastic ale ochelarilor, una dintre ele fiind folosirea unei solutii de curatat DVD-uri. Aplicati o cantitate mica dintr-o astfel de solutie pe zgarieturile de pe lentile. Stergeti lentilele cu carpa speciala pentru ochelari.

 Folositi o solutie de curatat mobila

Aplicati o cantitate mica din aceasta pe lentile, cu miscari circulare, permitandu-i sa se usuce, timp de cateva minute. Stergeti lentilele cu carpa pentru ochelari. Analizati lentilele sa vedeti daca au disparut zgarieturile.

Azi îți voi prezenta o metodă prin care poți repara lentilele, fără a cheltui prea mult. Ai nevoie doar de două ingrediente!

Mai mult, cele două substanțe prezentate în continuare repară chiar zgârieturile fine ale lentilelor.

1. Bicarbonat de sodiu

Prepară o pastă omogenă dintr-o linguriță de bicarbonat de sodiu și 50 de ml de apă, după care aplic-o pe lentilele ochelarilor și freac-o pe suprafața acestora fără să apeși tare, descriind mișcări circulare. La final clătește lentilele bine cu apă rece.

2. Pastă de dinți

Pasta de dinți simplă este un excelent produs pentru curățarea urmelor de murdărie, dar și pentru repararea zgârieturilor fine. Aplică pe fiecare lentilă o cantitate mică de pastă de dinți nediluată, apoi freacă pasta pe suprafața lentilelor cu un tampon de vată, folosind mișcări circulare. La final, clătește lentilele bine cu apă rece.

 

Sursa: Aflacum.ro  Pentru Suflet

Loading...
Categorii