Credinta

Nu uitați: începem să ne asemănăm cu persoanele în compania cărora petrecem cel mai mult timp – așa că trebuie să ne alegem prietenii cu grijă

 

 

 

 

Este nevoie de îndrăzneală ca în loc să urmezi mulțimea, să Îl urmezi pe Dumnezeu. Dar să fi prea preocupat de ceea ce gândesc alții este un chin. Deși toți ne bucurăm când oamenii au o impresie bună despre noi, nu este cu putință să fim plăcuți de toți, întotdeauna.

În fața lui Dumnezeu, de obicei trebuie să fim dispuși să renunțăm la ceva ce avem, pentru a câștiga ceea ce într-adevăr avem nevoie în viață. Acest lucru înseamnă că, trebuie să încetăm a ne mai compara cu standardul la care se află alți oameni și să începem să trăim pentru Dumnezeu.

Chiar dacă toți s-ar depărta de tine, Dumnezeu a promis că nu te va uita și nu te va lăsa. Viața devine complicată, confuză și frustrantă, când încercăm să fim pe placul lui Dumnezeu, dar și al oamenilor.Nu trebuie să te compari cu nimeni și nici să te îngrijorezi cu privire la ceea ce cred oamenii despre tine. Trăiește-ți viața pentru Dumnezeu, liber să fi ceea ce El te-a creat să fi.

Loading...

Adevărul e că nu putem mulțumi pe toată lumea, oricât am încerca. Nu are rost să te schimbi încercând să faci cuiva anume pe plac. Cel mai probabil nu va aprecia efortul. Întrebarea e dacă la final vei fi la fel de mulțumită de tine.

Fii tu însăți. Cine nu te poate aprecia așa cum ești, nu e obligat să rămână, să stea, să îți fie alături. Cine te iubește, o face oricum, nu va fi nevoie să faci compromisuri cu tine însăți pentru a primi iubire. Oamenii pleacă. Și pleacă destul de ușor. Dar schimbările pe care le aduci pentru ei rămân mult timp, uneori pentru totdeauna. Nu te schimba.

Cel mai important este însă să fii pe placul lui Dumnezeu.

Nu uitați: începem să ne asemănăm cu persoanele în compania cărora petrecem cel mai mult timp – așa că trebuie să ne alegem prietenii cu grijă. Dacă rămânem în compania unor oameni nervoși și plini de ură, suntem în pericolul de a deveni și noi persoane nervoase și pline de ură.

 

Sursa
Categorii