Casa de vis

O căsuță minunată si unicat care costă 500 de dolari și poate fi construită în doar 3 zile

 

 

 

 

Arhitecții au creat un cadou pentru fanii romanelor lui Tolkien, realizând varianta lor de căsuță a hobbit-ului. Aceasta este o locuință modulară, cu formă înclinată și acoperită cu un strat de verdeață. Însă cel mai interesant este faptul că această căsuță poate fi înălțată de numai trei oameni, în doar trei zile.

Compania arhitecturală „Green Magic Home” a prezentat modelul unei case modulare, cu suprafața de doar 37.5 metri pătrați. Dezvoltatorii afirmă că pentru asamblarea acestei construcții nu sunt necesari lucrători cu cunoștințe speciale și prezența echipamentelor grele.

Modulul se bazează pe elemente din polimer armat. Carcasele sunt fabricate în Cancun (Mexic), fiind apoi transportate la locul comenzii. Acolo părțile casei sunt unite prin șuruburi de oțel.

Loading...

Modulele sunt prevăzute cu canale pentru cablurile electrice și conductele de apă și, de asemenea, cu canale de ventilare. Deschiderile pentru uși și geamuri sunt fabricate din aluminiu.

Căsuța se acoperă cu un strat de sol și verdeață.

Acest acoperământ nu are doar funcție estetică, ci și una practică. Verdeața oferă locuinței o stabilitate suplimentară și este un bun material termoizolant.

Prețul acestor module este, de asemenea, îmbucurător. O căsuță a hobbit-ului costă puțin mai mult de 500 de dolari americani.

 

Imagini pentru zugspitze

Imagine similară

Imagine similară

Imagini pentru case hobbit prefabbricate

Imagine similară

Imagine similară

 

Sursă: MagazinulDeCase
Categorii