Remedii naturiste

O masca ieftina dar foarte eficienta. Te intinereste cu 10 ani! Toate ingredientele le ai deja in bucatarie…

 

 

 

 

Femeile cheltuiesc multi bani pe produsele cosmetice, in special cele care sunt folosite la infrumusetarea tenului. Din pacate, multe dintre ele, pe langa faptul ca fac cat o mica avere, nu au niciun efect asupra tenului.

Pe de alta parte, aproape toată lumea știe că usturoiul este benefic pentru sănătate și constituie un puternic antioxidant și un antibiotic natural. Pe de alte parte, usturoiul este foarte bun pentru eliminarea ridurilor.

Iata mai jos o reteta care te va ajuta sa obtii un ten excelent fara riduri sau alte impuritati.

 

Ingrediente:

1 cățel de usturoi
1 linguriță miere
1 lingură argilă

 

 Mod de preparare:

Mai intai curatam 1 cățel de usturoi și il pisam bine. Apoi, adaugam 1 linguriță de miere și 1 lingura pudră de argilă, care poate fi cumparata de la farmacie sau magazin plafar. Agitam apoi mestecul pana obtinem o pasta omogena care sa poata fi aplicata pe fata.

Inainte de a plica masca, trebuie mai întâi să curatam fața de impuritati. Aplicam masca pe fata curatata si o lasam sa actioneze pret de 20-30 de minute, apoi clatim fata.

De asemenea, putem lăsa masca peste noapte și ne putem clati dimineata. Acest exercitiu repetat va curata fata nu numai de impuritati ci si de nedoriteleriduri.Rezultatele ar trebui sa fie vizibile dupa cateva saptamani!

 

Sursa: Jurnal MM
Categorii