
Ingrediente:
Aluat:
- 3 ouă
- un praf de sare
- 150 g zahăr
- 15 g zahăr vanilat
- 150 ml de ulei
- 150 ml de lapte
- 300 g făină
- 15 g praf de copt
Umplere:
- 1 ou
- 125 g iaurt
- 1 lingură de zahăr
- 1 lingură de amidon de porumb
- 150 g fructe congelate
Mod de preparare:
Aluat:
Bat ouăle cu un mixer cu un praf de sare, zahăr și zahăr vanilat până devin pufoase și ușoare. Turn uleiul, laptele, amestec.
Cern făina și praful de copt, amestec cu un mixer până se omogenizează.
Tapet o tavă de copt de 27 pe 18 cm cu hârtie de copt, o ung cu ulei și torn tot aluatul.

Umplere:
Amestec oul, iaurtul, zahărul și amidonul într-un bol.
Întind umplutura haotic pe aluat cu o lingură și presăr fructe congelate.

Coaceți la 175 de grade timp de 35-40 de minute.
Poftă bună!














