Aperitive si Gustari

O reteta rapida, sanatoasa si delicioasa! Cele mai bune vinete cu ciuperci si cascaval la cuptor

 

 

 

 

Reteta asta este numai buna pentru pranz sau cina si cu siguranta toata familia se va bucura de bunatatile astea. Cum faci cele mai bune Vinete cu Ciuperci si Branza la Cuptor:

 

Ingrediente:

– 2 vinete
– cateva crengute de marar
– 200 gr cascaval
– 4-5 catei de usturoi
– 4 rosii
– 300 gr ciuperci
– sare
– ulei vegetal
– 200 gr smantana

Mod de preparare:

1. Taie vinetele in felii mai groase, feliaza rosiile, marunteste usturoiul si ciupercile (cubulete cat mai mici) si da cascavalul prin razatoare;
2. Amesteca smantana cu usturoiul;
3. Unge cu putin ulei o tava si tapeteaz-o cu folie de aluminiu (se poate folosi si hartie de copt);
4. Pune feliile de vinete, acopera-le cu felii de rosii, apoi cu bucatele de ciuperci, cu smantana, iar la final presara cascaval.
9. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 30-35 de minute.

Serveste aceasta reteta de vinete la cuptor cu cascaval ori de cate ori iti este pofta de ceva bun.

 

Pofta buna!

 

Sursa: fiisanatos.info




Categorii