Stiri

O româncă absolventă de Drept este cea mai frumoasă din Europa

 

 

 

 

Originară din Piteşti şi absolventă de Drept, românca Andreea Coman (25 de ani) a obţinut pe 7 decembrie titlul de Miss Supranaţional Europe 2018 la finala internaţională din Polonia a concursului internaţional Miss Supranaţional 2018, una dintre cele mai importante competiţii de frumuseţe din lume, ce a reunit 72 de fete de pe toate continentele.

Andreea, care a ajuns în Top 10 în marea finală, a fost aleasă cea mai frumoasă concurentă din Europa.

Titlul suprem, de Miss Supranaţional 2018, a fost obţinut de o concurentă din Puerto Rico. Trebuie spus că dintre cele 10 finaliste, doar două au fost din Europa: Andreea şi reprezentanta Poloniei. Pe 8 septembrie, Andreea Coman câştigase titlul de Miss Supranaţional România.

Loading...

„Este o performanţă pentru care sunt foarte bucuroasă, mai ales că este cel mai mare concurs de frumuseţe organizat în Europa. Îmi doream de mică să reprezint România la un concurs internaţional de Miss.

Poate când am văzut primul concurs de Miss, la 15 ani, percepeam lucrurile altfel, dar acum mi-am dat seama că e mai mult de atât, că într-un concurs de Miss se caută un adevărat ambasador, o voce puternică pentru România.

Am încercat să mă impun prin propria personalitate şi să dezvălui tuturor câte ceva din cultura românească. În seara finalei de pe 7 decembrie au fost 3 probe: proba costumului de baie unde s-a punctat atitudinea, ţinuta de seară unde s-a punctat eleganţa şi proba întrebărilor, unde s-a notat capacitatea de a transmite un mesaj clar fără echivoc că ambasador al ţării şi susţinător al unei cauze. A fost şi o licitaţie, în cadrul căreia fiecare concurentă a adus un obiect tradiţional, iar banii vor fi donaţi cu scop caritabil. Eu am adus una dintre măştile tradiţionale româneşti”, ne-a declarat Andreea.

În urma probelor din cadrul cantonamentului ce a durat trei săptămâni în Polonia, în ultima seară a competiţiei, ce s-a desfăşurat în oraşul Krynica-Zdroj au fost desemnate să participe 25 de fete.

 
Categorii