Horoscop

Ora la care te-ai născut: Ai noroc sau ghinion? Ce spune maestrul Voropchievici

 

 

 

 

Fiecare om se naște cu o parte de ghinion și de noroc. Avem paritate. Se ia un corespondent și cu ascendentul, care imprimă cam două ore. Se mai ia și cu varianta planetelor care le aparțin acele ore.

Iată ce calități și ce defecte ai, în funcție de ora la care te-ai născut, potrivit maestrului Mihai Voropchievici. Afirmațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.:

De la ora 20 – 22. Planeta de influență este Soarele. Nu ești ranchiunos, ai impact asupra celorlalți. Căutând să strălucească, intră în atenția bârfitorilor. Sunt ghinioniști din cauza celor din jur.

Loading...

22 – 24. E pe incidența Lunii. Empatici, creativi. De multe ori pot cădea într-o depresie, au mult simț matern. Sunt buni consilieri, sunt uneori prea visători și caută tandrețe. Probleme în parteneriat, sunt neînțeleși. Au tendința de a trăi în trecut. Peștii, Racii și Scorpionii tind să facă asta.

24 – 02. Sub incidența planetei Mercur. Independenți, tineri, neatașabili, nu pot sta prea mult timp lângă acea persoană. Nici de muncă, nici de locuință nu se lipesc. Sunt schimbători și se supără destul de repede. Se sting la fel de repede. Entuziasmați, apoi se plictisesc repede.

02 – 04. Sub incidența planetei Venus. Romantici, conștiincioși, vor stabilitate financiară, nu cred în noroc, dar își doresc ca acel noroc să nu le creeze probleme, sunt pragmatici, știu ce să urmărească. Niște familiști convinși.

04 – 06, sub incidența planetei Marte. Vrea să fie în centrul atenției, competitiv, pasional în toate, vrea mai multă acțiune. Acționează pe impuls, cade și se ridică, vrea să ajungă undeva. Acceptă numai posturi de lider. Se scoală cu noaptea în cap.

06 – 08. Un echilibru. Neptunieni, atrași de spiritualitate. Parcă ar mai vrea să doarmă. Sunt veșnic obosiți. Intuiție multă, sunt oameni care se deziluzionează, preciși. Au un simț și o trăire puternică, intuitivi. Au niște necesități afective greu de depistat pentru că nu le spun și nu le manifestă. Știu să își facă partenerul fericit.

08 – 10. Uranienii – creativi, spirituali, optimiști. Bunătatea lor este apreciată. Sunt și cei care ajută și intervin mereu cuiva, chiar dacă nu li se cere ajutorul. Nu cer o recompensă și nu vor laude, iau cele mai multe bobârnace.

10 – 12. Au niște alternanțe între sensibilitate și empatie. E o combinație. Cad undeva între diurn și nocturn. Nu știi când îl prinzi într-o dispoziție benefică.

12 – 14. Jupitarieni. Nu cedează și renasc, au o forță lăuntrică puternică. E scânteia care aprinde fitilul.

14- 16. Plutonienii – domină din punct de vedere erotic. Au putere de influență, au un impact de moment, întorc lucrurile în favoarea lor. Nu se dau bătuți ușor, vor totul sau nimic.

16 – 18. Intră în incidența planetei Venus, vor confort material, sunt buni mediatori, consilier, fac ca lucrurile să meargă. Strălucesc datorită lucrurilor.

18 – 20 . Vorbăreți. intuitivi, nu stau locului, vor să fie în miezul problemei, știu să spună fiecăruia exact ceea ce trebuie.

 

 Sursa
Categorii