Inedit

Pasiune sau obsesie? Cele mai CIUDATE COLECȚII din întreaga lume! Acești oameni nu mai au nicio limita

 

 

 

 

Există colectarea și mai există și colectarea „chestiilor”, iar prin asta, ne referim la… gunoaie. Adică lucruri inutile, fără sens și absolut nici un motiv pentru care ți le-ai dori în casă.

Acum, colecționarii adevărați care investesc în artă și mașini vechi, adună aceste lucruri deoarece le iubesc și pentru că sunt în căutarea unor locuri sigure în care să-și reverse mulțimile de bani.

Dar oamenii care colecționează chestii doar pentru că iubesc colecțiile nu se aleg cu o afacere atât de importantă. Poate doar una sentimentală.

Loading...

Cert este că oamenii colecționează unele dintre cele mai trăsnite și neimaginate lucruri. Sigur, să colecționezi lucruri este o aventură interesantă.

Poți strânge ștampile, opere de artă, monede, mașini și orice alte elemente neobișnuite cu care decizi să-ți ocupi timpul și să-ți cheltui banii.

Unii oameni au o frică de neînțeles față de clovni.   2053 clovni  ajuns în cartea Guinness.

 

Imi amintesc febra Pokemonului cand copiii au vrut sa le aiba pe toti. 12.400 de pokemon.

                              

 

 Deși nu este o colecție ieftină, există câteva femei norocoase care să-și poată permite o super-colecție. Și într-o imensitate de 2500 de produse erotice, o fată din Statele Unite investește o parte din salariul ei în „camera de agrement”.

 

Imagine similară

 

Cel mai mare colector de linguri furate din companiile aeriene este Dieter Kapsch. Și a colectat deja nu mai puțin de 1760 de  linguri de la 447 de companii aeriene diferite.

 

 

 Sigurdur Hjartarson și-a început colecția ciudată de penisuri de animale în 1997. Și astăzi colecția sa are 143 de exemplare de organe de la 41 de mamifere diferite.

 

 

Cu șase ani în urmă, când chinezul Wang Guohua și-a început colecția de pachete de țigări, nu și-a putut imagina că va apărea în Guinness ca cea mai mare colecție de țigări din lume. Și tipul nu a pus laolaltă mai mult de 30.000 de pachete de țigări din întreaga lume. Și erau atât de multe cutii pe care le putea să le găsească.

 

 

Colecționari

 

Barbie Papusi
Jian Yang tineri Singaporeans în vârstă de 33 de ani detine Collector Barbie de mai mult de 6.000 de piese.

Memorabilia Superman
Herbert Chavez, pozează cu o colecție de acțiune collectible Superman în țara sa de origine, Filipine

 

 Puzzle – uri

de Laurie Brokenshire vârstă tânără de 63 de ani, fervoare, jucării, puzzle – uri, și să fie extins pentru a umple casa pentru a colecta aceste jucării mai mult de o mie de bucati! Mai mult de un milion de baht. Mai ales Rubik  are 400 de piese speciale.

Love Dolls

Ta-bo, inginer japonez în vârstă de 50 de ani,  din Tokio, care are mai mult de o sută de bucăți, cea mai mare colecție din lume. acum

Aspiratoarele

sunt de necrezut că aspiratorul este încă un colector, iar acesta este Jack Copp de 24 de ani care deține un aspirator Vintage Hoover 541 1923 cu mândrie. A început să colecteze aspiratoarele la vârsta de 5 ani! În prezent,  lucrează ca ofițer de service pentru clienți la Dyson, cel mai mare producător de aspiratoare din lume.

Mașini Pinball


Guenter „Pindigi” Freinberger austriac proprietar muzeu Pinball Ruprechtshofen În Viena, el a început să păstreze parcul de bilete din 1997, până acum există 493 de mașini în valoare de aproximativ 43.000.000 de milioane!

 

Star Wars  memorabilia

James Burns, un londonez de 44 de ani, se prezintă cu colecția sa de stele.

Proiectoarele de film

Dimitris Pistiolas, bunicul unor proiectoare de filme antice, are un muzeu privat în Atena, Grecia. Numărul total de 937 de proiectoare îl face cea mai mare colecție din lume.

 

 Căști de poliție

Christian Duckett de la Chamberlain din Anglia, proprietarul celei mai populare colecții de căști de poliție din lume.

 Sutiene

Chen Qingzu, în vârstă de 56 de ani, co;ectioneaza sutienele, sunt disponibile peste 5.000 de piese de peste 20 de ani.

 

Sursa: Dot.Ro Incógnita top-50.ru
Categorii