Horoscop

Patru zodii născute sub o stea norocoasă. Dacă ar juca la Loto, ar lua potul cel mare

 

 

 

 

Le-a pus Dumnezeu mâna în cap!

Așa se poate spune despre unele persoane care au noroc cu carul. Practic, succesul le surâde la fiecare pas, fără să facă mai nimic.

Vorbim despre reprezentanțîi a patru zodii născute sub o stea norocoasă:

Fecioara

Fecioara are noroc pe toate planurile, dar mai ales în cel financiar. Astfel, sunt șanse mari că acest nativ să ducă o viață îndestulată fără că măcar să facă mare lucru.

Găsește o sursă de bani în orice, chiar și în piatră seacă.

Intuiția și inteligență o ajută să întoarcă orice situație în favoarea să.

Și în dragoste are parte de sprijinul necondiționat al astrelor.

Dacă în tinerețe duce o viață destul de agitată, după 35 de ani, lucrurile se echilibrează, se liniștesc, scrie ele.ro.

Scorpion

Nu câștigă la Loto pentru că nu joacă.

Dar altfel, ar putea lua potul cel mare de fiecare dată. Acest nativ este născut parcă din și pentru noroc. Când n-are niciun leu, face cum face și descoperă o suma de bani uitată printr-un sertar sau printr-un buzunar.

Nu îi lipsește nimic. Se bucură de sprijinul celor din jur fără că măcar să îl ceară. Are o intuiție deosebită care îl ajută să detecteze oportunitățile sau afacerile avantajoase.

Leu

Este conștient că s-a născut sub o stea norocoasă. Are parte de faima și de recunoaștere și, de fapt, i se pare că tot ceea ce are este meritul sau, al eforturilor sale.

Cert este că se descurcă în orice fel de situație și printr-un joc al sorțîi iese mereu învingător. Nici în dragoste nu îi merge deloc rău.

Cupidon îl răsfață așa încât va reuși în viață să găsească acel partener care să corespundă în totalitate exigențelor sale. Care, la drept vorbind, nu sunt deloc puține.

Săgetător

Săgetătorul are astrele de partea să, are un Înger păzitor, e cu siguranță protejat divin.

Are o viață ceva mai agitată, dar asta pentru că nu știe să profite îndeajuns de bine de ceea ce i se oferă. Cu toate acestea, simte și el la orice pas că acolo sus Cineva îl iubește.

Îi apar întotdeauna în cale ocaziile perfecte astfel că se minunează și el de ceea ce i se întâmplă.

Nu îi lipsesc niciodată banii, asta deși nu se agită prea mult să îi facă. Iar în dragoste da exact peste persoană potrivită.

 

Sursa: medicinanaturista
Categorii