Sfaturi utile

Pentru femeile trecute de 40 de ani. Cele mai frumoase tunsori care te intineresc

 

 

Pentru femeile trecute de 40 de ani. Cele mai frumoase tunsori care te intineresc

 

Toate femeile își doresc să arate bine și să fie la modă.

Pentru a arăta bine, nu e de ajuns să aveți haine la modă și un machiaj frumos, o tunsoare potrivită este un must have.

În acest sezon tunsorile scurte sunt foarte la modă. Indiferent de vârstă, toată lumea poate să-și găsească o tunsoare scurtă potrivită.

Loading...

Un coafor bun știe ce ni se potrivește mai bine, astfel încât să ne ajute să alegem cea mai potrivită tunsoare pentru forma feței noastre.

În materie de culori, cele deschise sunt foarte la modă, dar și nuanțele stridente și șuvițele. Vă vom arăta mai multe variante de tunsori scurte, astfel încât dacă până acum ați fost reticentă în ceea ce privește tunsoarea asimetrică, acum vă puteți găsi una potrivită pentru dvs.

Nu doar fetele de 20 de ani pot fi frumoase, aceste tunsori la modă se potrivesc femeilor de 40 de ani, chiar și celor de 50 de ani!

Tunsoarea pixie cu breton este în vogă. Puteți alege un breton drept, franjurat, oblic, oricare nu ar fi alegerea dvs, va scoate în evidență trăsăturile feței.

Iar această tunsoare pixie va conferi volum.

Bob romantic

Bob scurt, cu breton asimetric, bob voluminos, bob lejer, toate aceste tunsori vor scoate în evidență bărbia și gâtul.

Bobul lung e la fel de atrăgător și elegant.

Vă propunem și tunsoarea pixie bob.

Vă recomandăm să vopsiți părul tuns scurt cu breton franjurat în 2 culori. Vă recomandăm șuvițe sau balayage.

Tunsoarea capac

Această tunsoare este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Tunsoarea capac se aseamănă cu pixie, deosebindu-se prin forma dreaptă de tăiere a părului. Femeile cu textura fină a părului au nevoie de o astfel de tunsoare. Această coafura va da volum părului și totodată scoate în evidență trăsăturile faciale.

Tunsoarea carre

Tunsoarea carre este foarte populară și se potrivește tuturor femeilor.

Carre clasic – lungimea medie a părului cu tăiere dreaptă sau ruptă. Puteți opta pentru o tunsoare carre cu breton sau cărare.

Femeilor care au trecut pragul vârstei de 40 de ani, li se potrivește tunsoarea carre și părul blond.

Carre „pe picior” – o variantă scurtă a tunsorii carre cu părul ras la ceafă. Datorită acestul model de tunsoare se creează un volum suplimentar părului și se accentuează linia frumoasă a gâtului.

 
Categorii