Remedii naturiste

Piele de porțelan- alimente care ajută la eliminarea petelor de vârstă de pe față

 

 

Piele de porțelan- alimente care ajută la eliminarea petelor de vârstă de pe față

 

 

Motivul apariției petelor este o defecțiune, ca urmare a faptului că unele dintre celulele pielii încep să producă mai multă melanină decât înainte. Hiperpigmentarea în sine nu estedăunătoare… Dar este un simptom al unor modificări ale corpului. Ceea ce, la rândul său, poate fi atât neutru din punct de vedere al sănătății, cât și destul de periculos.

Întunecarea și petele de vârstă de pe față sunt suficient de frecvente pentru a provoca iritații severe la mulți oameni. Din fericire, există remedii casnice disponibile pentru a face față acestei probleme. Cosmeticiana britanică a recomandat mai multe produse eficiente care pot rezolva această problemă acasă.

De-a lungul anilor, pielea devine mai subțire și celulele melanocite în unele dintre zonele sale a se dovedi aproape la suprafață. Dacă în adolescență și tinerețe dozele mici de melanină produse de acestea erau ascunse sub stratul pielii și nu erau invizibile, atunci mai aproape de bătrânețe apar. Așa apar petele de vârstă.

Apariția petelor de vârstă este adesea un semnal de primejdie … ficat, vezica biliara, rinichi și alte organe ale tractului gastro-intestinal.

Curcumă. Un produs bine cunoscut pentru iluminarea pielii este turmericul. Se amestecă o jumătate de linguriță de turmeric cu două linguri de făină și câteva picături de apă sau lapte. Aplicați pasta rezultată pe zonele afectate și lăsați timp de 15 minute, apoi clătiți cu apă plată. Astfel de măști trebuie făcute de 2-3 ori pe săptămână timp de 2-3 luni.

Scrub de fulgi de ovăz. Fulgi de ovăz este un produs minunat care vă permite să obțineți o culoare albă mai pronunțată a pielii, exfoliază și celulele moarte. Folosiți fulgi de ovăz, suc de roșii și ulei de măsline pentru o curățare. Aplicați amestecul pe față și frecați încet. Lăsați-l pe piele timp de 3-4 minute înainte de a clăti cu apă rece. Această spălare trebuie făcută cel puțin o dată pe săptămână timp de două luni pentru a vedea rezultatul.

Papaya. Are proprietăți de albire pentru a lumina pielea și a scăpa de petele de vârstă. Se amestecă trei linguri de papaya tocată mărunt și se adaugă o linguriță de suc de lămâie. Se amestecă bine toate acestea și se aplică pe piele pentru a se spăla după 30 de minute.

Cartof. La fel ca papaya, cartofii au proprietăți de curățare pentru a elimina petele de vârstă. Curățați un cartof crud, măcinați-l într-un blender într-un blender și aplicați-l pe toată fața. Lăsați masca timp de 20 de minute și apoi spălați-o. Faceți acest lucru de două ori pe săptămână timp de două luni.

Măști de albire

Principalul secret al eficacității: masca trebuie să conțină acid.

Mai jos sunt câteva rețete pentru astfel de măști, care sunt foarte apreciate în toate tipurile de forumuri.

Mască de drojdie cu lămâie

Se dizolvă 20 g de drojdie cu 1 lingură de lapte cald. Adăugați o linguriță de suc de lămâie. Aplicați amestecul pe față timp de 10 minute, clătiți bine. Unii oameni recomandă aplicarea unei comprese reci (tifon înmuiat în apă rece) după mască pentru a calma pielea.

Mască de albire cu lămâie și miere

Se amestecă suc de lămâie proaspăt stors cu miere într-un raport de 1: 1. Se aplică pe fața spălată curat, se clătește cu apă caldă după 20 de minute.

Mască de albire cu kefir

Iaurtul neîndulcit este de asemenea o opțiune buna. Doar aplicați chefir pe zona cu pete de vârstă timp de 15-20 de minute. Clătiți cu câteva picături de suc de lămâie cu apă pentru a îndepărta filmul gras de pe piele.

 
Categorii