Inedit

Pisicile sunt mult mai mult decât niște animale de companie. Ele dezvoltă o conexiune spirituală cu proprietarii lor

 

 

Pisicile sunt mult mai mult decât niște animale de companie. Ele dezvoltă o conexiune spirituală cu proprietarii lor

 

 

 Întotdeauna a existat un fel de semnificație mistică atribuită pisicilor și din motive întemeiate. Dacă citiți despre Egiptul antic și despre ocultism, acestea ar ști exact cât de semnificative sunt pisicile, spiritual. Se crede că au câmpuri energetice foarte intense, motiv pentru care sunt întotdeauna atrași de persoanele cu abilități speciale și aure.

Există, de asemenea, o convingere generală că pisicilor nu le place să se amestece cu oamenii, dar știința spune altfel. Un studiu recent spune că pisicilor le place să fie alături de oameni mai mult decât ne-am putea imagina.

Studiul a văzut că 50 de pisici sunt ținute separate de orice fel de interacțiune umană timp de o săptămână, cu toate celelalte nevoi satisfăcute și apoi resentate companiei umane, care le-a accelerat imens răspunsurile.

Loading...

Se știe că pisicile simt tot felul de lucruri în atmosfera lor. Ele pot simți când proprietarul lor este scăzut sau dacă există spirite în jur. Imensitatea este cu adevărat grozavă. Și ei sunt mari cuddlers, deoarece emană vibrații liniștitoare și fac ca persoana pe care o îmbrățișează să fie super confortabilă. Se crede, de asemenea, că sunt stăpâni ai meditației și ți-ar putea schimba viața foarte mult. 

În primul rând, sunt profesioniști la ceva cunoscut sub numele de Catnap, ceea ce înseamnă în esență că se culcă atunci când se confruntă cu un conflict pentru a ajunge într-un loc de calm complet pentru a se asigura că sunt pregătiți să facă față oricărui lucru care se întâmplă.

În al doilea rând, sunt pricepute la Focus, ceea ce înseamnă din nou că există câteva lucruri care pot distrage atenția unei pisici atunci când sunt fixate pe ceva.

Sunt mari observatori. În cele din urmă este torsul. Le ajută să atragă energia care le convine și să rămână calme în toate situațiile.

În concluzie, nu ar fi greșit să spunem că pisicile sunt la fel de uimitoare pe cât le poate obține și dacă intenționați să obțineți o pisică de companie într-o zi, nu uitați, adoptați, nu faceți cumpărături!
Categorii