Flori si gradina

Plante care vă ajută să vă îndepliniți dorințele! Floarea de interior „Fericirea femeilor”! Planta înflorește atunci cand femeia proprietară a florii este fericita

 

 

Plante care vă ajută să vă îndepliniți dorințele! Floarea de interior „Fericirea femeilor”! Planta înflorește atunci cand femeia proprietară a florii este fericita

 

 

Încă nu v-ați găsit jumătatea, deși ați avut o mulțime de… tentative? Nu vă faceți probleme, ci mergeți repede în piață și cumpărați plantele despre care vă vom povesti în rândurile următoare.

Nu rămâne decât să… jucăm la nuntă!

Spathiphyllum  îndeplinește orice dorință

Din cele mai vechi timpuri, bunicile noastre au avut un respect deosebit pentru planta Spathiphyllum, cunoscută în termeni populari sub denumirea de fericirea femeii.

Pe lângă faptul că are o eleganță ieșită din comun, această plantă se spune că atrage sufletul pereche și îndeplinește orice dorință ascunsă. Mai mult, această frumoasă plantă se crede că aduce și un copil în familie… În ceea ce privește mirtul, simbolul frumuseții, tinerții și fecioriei, se pare că este planta care vă scoate în cale jumătatea.

De altfel, printre florile pe care regina Victoria le-a avut la nuntă a fost și mirtul iar de atunci crenguțele parfumate nu lipsesc din nunțile regale englezești.

Femeile singure trebuie să aibă în casă levănțică

Dacă vă numărați printre femeile singure care încă nu și-au găsit iubirea, trebuie să țineți în casă levănțică, pentru că alesul va veni când nu vă așteptați. despre orhidee se știe că este floarea care ajută să treceți orice obstacol într-o relație și este foarte bună pentru cuplurile care s-au certat și vor să se împace.

Sute de mii de poeme au fost închinate trandafirului. În consecință, cine vrea să aibă parte de o iubire pasională, nu trebuie decât să aibă în casă trandafiri în miniatură.

Trandafiri in miniatura: sfaturi de crestere in apartament

Sursa: Ian Official
Categorii