Flori si gradina

Pol-pala sau planta minune, supranumită „chirurgul fără bisturiu„ este un adevărat înlocuitor al farmaciei de acasă

 

 

 

 

Se poate afirma fără exagerare că planta pol-pala poate înlocui o întreagă farmacie. Este extrem de eficientă și un puternic regulator al nivelului de sare în organism.

Tratează guta și artrita. Acționând ca și agent de eliminare a sării din organism, este utilizată în pielonefrită, uro-litiază, cistită. Aceasta ajută la ameliorarea inflamației tractului urinar și a vezicii urinare, în pelvis renal (pielite), prostată (prostatita).

Decoctul de pol-pala este un diuretic puternic, contribuie la dizolvarea pietrelor la rinichi și îndepărtarea lor din organism, vindecă glomerulonefrita cronică (inflamație glomerulară).

Rinichii se curăță rapid, fără durere și încep să funcționeze în regim normal.

 

Câteva rețete:

– Peste o lingură de iarbă fin mărunțită se toarnă o cană de apă clocotită și se lasă la încălzit într-o baie de apă 15 minute. Se răcește, se scurge și se stoarce. Se bea jumătate de pahar de decoct cu o oră jumătate înainte de masă, printr-un pai, pentru a nu deteriora smalțul dinților.

– Puteți pregăti infuzia într-un termos. Se face o infuzie din apă clocotită și o lingură de praf de plantă, care se lasă la răcit o oră. Se bea o treime de pahar de lichid călduț de 2-3 ori la fiecare 24h. Cursul de tratament ține 10-30 de zile.

Nu ezitați să testați acest minunat produs natural din Farmacia Naturii. Să fiți sănătos!

 

Sursa: secretelesanatatii.info
Categorii