Stiri

Pompierul îngheţat! Povestea din spatele fotografiei emoţionante a unui salvator de vieţi

 

 

 

 

La început de an, fotografia unui salvator de vieți, pompierul Bobby Lehman, a devenit virală în mediul virtual. La început de an, intervenția la care a luat parte a durat mai multe ore, până când casca i-a înghețat.
Cum de s-a uitat pe sine în ger „pompierul înghețat”?

 

Privind atent fotografia în care de sub casca înghețată, se mai văd doi ochi de culoarea cerului, nu ai cum să nu te întrebi, ca om, cum de pompierul Bobby Lehman a ajuns un sloi de gheață la propriu, mai ales că fotografia nu a fost surprinsă în Cercul Arctic, ci în Massachusetts.

În primele zile ale acestui an, Coasta de Est americană se confruntă cu temperaturi extrem de scăzute. În acest context, chiar în noaptea de Anul Nou, pompierii unei unități de pompieri din Massachusetts au fost chemați să intervină în stingerea unui incendiu. O casă ar fi ars din temelii, dacă salvatorii nu ar fi intervenit în timp record. Pe lângă foc, eroii s-au luptat cu rafale de vânt, ger, zăpadă și temperaturi demne de Polul Nord.

Cine e Bobby Lehman, „pompierul-înghețat”?

După mai multe ore la locul intervenției, pompierul Bobby Lehman pare să se fi transformat într-un sloi de gheață. Ziarele americane scriu că operațiunea a durat peste trei ore, iar incendiul a fost unul atât de mare, încât salvatorii au avut nevoie de întăriri și de ajutorul colegilor din alte șapte unități. Lehman lucrează la Unitatea Lynn Fire Department, din Massachusetts. Atunci când nu se luptă cu focul, bărbatul este tată cu normă ântreagă pentru cele două fetițe ale lui care vor să-i calce pe urme. Din imaginile postate pe o rețea de socializare, remarcăm faptul că Lehman a mai înghețat și în trecut, încercând să salveze vieți. Starea de sănătate a pompierului este în afara oricărui pericol.

 

Imagini pentru bobby lehman lynn fire

 

Sursa: Infoalert.ro
Categorii