Remedii naturiste

Poți opri sângerarea în 15 secunde folosind un singur ingredient din bucătărie

 

 

 

 

Exista situatii cand te poti taia sau zgaria intr-o zona sensibila, si nu reusesti sa opresti sangerarea. Nimic nu este de ajutor in acest caz, chiar daca incerci sa folosesti un bandaj, ori o batista ca sa presezi rana cu fermitate.

Nu te panica, deoarece exista totusi o solutie. Acest articol te va ajuta sa faci fata sitautiei, pentru ca iti va dezvalui o modalitate simpla pentru a opri sangerarea.

 

Iata despre ce este vorba:

In primul rand, pentru a face rana sa se coaguleze rapid, vei avea nevoie de un coagulator. Cel mai bun remediu este pudra de argila.

Daca insa nu ai asa ceva in casa, poti folosi boia de ardei pentru a obtine acelasi efect, insa trebuie sa fii atent sa nu fie iute. Cel mai indicat este sa folosesti boia de ardei dulce.

 

Mod de folosire:

Ce trebuie sa faci este sa presari putina boia de ardei peste rana si sa apesi cu un servetel; vei observa singur cum sangerarea se va opri. Poti proceda in acelasi fel folosind pudra de casa din argila ca sa obtii acelasi rezultat.

Aceste doua substante, boiaua de ardei dulce si pudra de argila, sunt benefice si in cazul sangerarilor interne. In acesta situatie trebuie doar sa pui o lingurita de pudra intr-un pahar cu apa calda si sa bei amestecul!

 

Sursa: secretele
Categorii