Horoscop

Pregătește-te pentru schimbări! Luna plină si influenta ei pentru fiecare dintre noi. Acțiunea Lunii Pline pentru fiecare zodie

 

 

 

 

Luna Plină în semnul Taur ne aduce mesajul schimbării și transformării în plan relațional. Este șansa de a găsi echilibrul între a „a dori” și „a avea”, fără să ne rătăcim printre dorințe efemere, așteptări ce nu pot fi îndeplinite, drumuri ce nu pot fi străbătute. Poate avea loc o trezire a sufletului, o ridicare la lumină descoperindu-ne apartenența, regăsindu-ne locul unde trebuie să ne întoarcem.
Lună Plină în semnul Taur are influenţă semnificativă asupra nativilor semnelor cardinale: Taur, Leu, Scorpion, Vărsător, în special asupra celor care sunt născuți în preajma datei de 14 dar şi pentru cei care au axele principale: Ascendentul, Descendentul, Mijlocul Cerului sau orice planetă personală (Soare, Lună , Mercur, Venus, Marte) în preajma gradului 23.

Berbec – în această perioadă este important să fii mult mai atent la ceea ce cumperi, achizițiile pe care urmează să le faci, acestea ar putea fi mai costisitoare decât ți-ai programat. Accentul se va pune, în această perioadă, pe bani, confort material, noi posibilități de câștig, achiziții, atașament, valori, nevoi personale dar și pe valorificarea abilităților și a talentelor personale.

Taur – evenimentele cu care te confrunți în această perioadă aduc în vedere necesitatea de a aduce schimbări legate de propria imagine, de felul în care te percepe lumea, necesitatea de a schimba ceva în propria înfățișare dar și în atitudine, comportament. Au loc transformări importante în plan personal care te pot propulsa către un nou drum, regăsindu-te prin ceea ce simți că poți să oferi celorlalți.

Gemeni – în această perioadă poți fi pus în fața unor adevăruri dureroase, secrete dezvăluite, relații, mesaje care vin peste tine realizând astfel consecințele unor acțiuni din trecut. Trebuie însă să conștientizezi că sunt lucruri de care trebuie să te desprinzi, să renunți la anumite vicii, atașamente, la ceea ce ți-ar putea bloca evoluția în plan spiritual.

Rac – se poate vorbi despre o perioadă de intensă socializare dar și de revelarea unor lucruri nu prea plăcute, în legătură cu prietenii sau cu un grup, asociație din care faci parte. Această perioadă pune accentul pe grupul de prieteni, idealuri, relația cu societatea, distracții, originalitate, dorința de independență și de socializare.

Leu – este o perioadă de transformări profunde în carieră, activitate socio-profesională, tot ceea ce este legat de statut, reputație, imagine publică. Beneficiezi acum de energii care te obligă să schimbi direcția, să-ți manifești cu adevărat talentele de care beneficiezi în plan profesional. Ai șansa să devii mult mai sigur de valoarea ta având ocazia să aduci la lumină calitățile tale de lider. Perioada analizată pune accentul pe ambiții în plan social, responsabilități sociale, viață publică, carieră, onoruri, destin, relația cu superiorii.

Fecioară – se poate vorbi acum despre decizii neașteptate, în ceea ce privește studiile, călătoriile îndepărtate explorând noi orizonturi prin studiu și cunoaștere. Ai acum șansa să-ți întâlnești profesorul, ghidul care te va îndruma către o nouă dimensiune a vieții, îndeosebi în plan spiritual. Perioada analizată pune accentul pe studii, călătorii, spiritualitate, libertate de mișcare și expresie, cunoaștere, comunicare la nivel abstract, speranțe, noi idealuri.

Balanță – perioada pe care o analizăm te avertizează asupra problemelor financiare, credite, moșteniri dar și probleme care pot veni din anumite relații de parteneriat, necesitatea de a reformula unele acorduri. Perioada pune accentul pe subconștient, impozite, taxe, sexualitate, datorii, moșteniri, moarte, renaștere, accidente, datorii karmice.

Scorpion – este momentul să fii mai deschis către ceilalți, către societate, oameni ce îți pot veni acum în ajutor în momentele mai puțin plăcute. Așteaptă-te însă și la surprize mai puțin plăcute, în relația cu partenerul de viață dar și în orice formă de colaborare, de parteneriat. Pleacă din viața ta acum cine trebuie pentru a face loc oamenilor de calitate ce te vor ajuta să progresezi, în plan material dar și spiritual. Accentul acestei perioade se pune pe tot ceea ce este legat de mariaj, relația cu societatea, cooperare, petreceri, felul în care te percep ceilalți, parteneriate, schimbul de idei.

Săgetător – atenția ta se îndreaptă acum către locul de muncă, relația cu colegii și colaboratorii. Ești mult mai conștiincios concentrându-te pe muncă, pe o mai bună organizare a timpului dar și a spațiului în care muncești. Se poate vorbi acum despre necesitatea de a schimba ceva vis-a-vis de relațiile profesionale, de locul de muncă, de modul în care îți organizezi timpul de lucru.

Capricorn – urmează o perioadă de dinamism, creativitate și inspirație care te va ajuta să-ți pui în practică abilitățile remarcându-te mult mai ușor în grupul din care faci parte. Planul sentimental este și el amplificat bucurându-te de atenția venită din partea sexului opus. Ascultă-ți intuiția și alungă starea de rigiditate, de încăpățânare numai astfel putând să depășești blocajele care țin de planul amoros, relațional. Este o lună importantă, pe care o dedici iubirii, creației, artei, creativității, educației, legăturii cu copiii, afirmării sociale, jocului, teatrului, hobby-ului.

Vărsător – relația cu familia este intensificată acum astfel că e momentul să fii alături de părinți, să faci o vizită la locul natal, la casa părintească, țara natală. Tot acum te gândești să redecorezi casa fiind mult preocupat de gospodărie,eventual să schimbi domiciliul sau chiar te poți confrunta cu unele probleme neașteptate ce vizează pe unul dintre părinți, gospodăria, domiciliul.

Pești – se intensifică relația cu rudele apropiate, vecinii și tot ceea ce ține de comunicare, mental, călătorii, comerț. Pot apărea probleme neașteptate, în ceea ce privește demararea unor proiecte care țin de comerț, călătorii, mașină, studii, telefon, computer.Această perioadă pune accentul pe informație, comunicare, scris și vorbit, relația cu rudele, vecinii, călătorii, comerț, mass-media, vânzări-cumpărări.

 

Sursa: Revista ElyStar® OnLine
Categorii