Bauturi

Preparat uimitor pentru dizolvarea rapida a pietrelor de la rinichi si bila. O veche reteta sarbeasca

 

 

 

 

Una dintre problemele comune de sanatate din țara noastră este nisip sau pietre la rinichi sau vezica biliară. Problema este de obicei cauzată de apă și de nutriție. Pentru a încerca să evitati metodele  medicinei conventionale va aduc o rețetă care s-a dovedit foarte eficienta in topirea pietrelor si expulzarea din organism.

 

Ingrediente:

– 250 g de zahăr pudră,
– 0,25 l de măsline extra virgin (eco) ulei
– 250 g coajă de lămâie
– 250 g rădăcină de pătrunjel (măcinat) și
– 250 g de miere
(sau cantitate egală a tuturor ingredientelor)

 

Instrucțiuni:

Lamaia  se spală bine de produsele chimice de pe coaja ei.  Se taie în bucăți mici și se macină într-un blender , se adauga rădăcină de pătrunjel tăiat în bucăți și se piseaza marunt. Toate se amestecă și se adaugă miere de albine, ulei de măsline și zahăr pudră. Ingredientele se amestecă bine iar  greutatea lor  este complet egala.

Pentru probleme cu pietre la vezica biliară și la rinichi este necesar să se ia o lingura de amestec dimineața pe stomacul gol și seara înainte de culcare. Amestecul este necesar să se păstreze în frigider, în orice moment într-o sticlă, deoarece este perisabil.

Compoziția sa are un gust foarte plăcut și este foarte sănătos și în alte scopuri și poate fi  consumat si de alți membri ai gospodăriei. Este de remarcat faptul că, în timpul utilizării terapiei ar trebui să se bea cantități mari de lichide, de preferință apă.

 

 

Sursa: Zdravlje i Priroda
Categorii