Inedit

Prin dragoste te vindeci si ii vindeci si pe ceilalti. Dragostea nu este ceea ce spui. Dragostea este ceea ce faci pentru cei de lângă tine

 

 

Prin dragoste te vindeci si ii vindeci si pe ceilalti. Dragostea nu este ceea ce spui. Dragostea este ceea ce faci pentru cei de lângă tine

 

Lasă dragostea sa dărâme toate zidurile pe care le-ai ridicat. Deschideți ușa inimii și las-o deschisă, dărâmă toate zidurile ridicate din teamă între tine și lumea din jur.

Construiește mai puține ziduri și mai multe poduri. Lasă lumea să privească adânc în sufletul tău și inima ta frumoasă. Îngăduie să trăiești viața din plin. Înțelege că dragostea este viața și viața este dragoste. Iar dacă renunți la dragoste, renunți la viață.

Umple-ți viața cu dragoste. Pune dragoste în tot ce faci și în toate. Pună dragoste în tine însuți, în relațiile tale, în munca ta, în mediul tău și în viața ta. Revarsă dragostea peste trecutul tău, peste rănile tale, peste luptele tale și peste temerile tale.

Oferă dragostea ta tuturor celor cu care intri în contact, nu neapărat fiindcă sunt vrednici de dragostea ta, ci fiindcă dragostea este tot ce ai mai bun de oferit. Fiindcă dragostea este tot ce ai de dat.

Nu te mai concentra asupra lucrurilor care te sperie, asupra poveștilor înfricoșătoare pe care le-a născocit mintea ta și pe care le auzi, și încearcă să te concentrezi în schimb asupra lucrurilor pe care le iubești. Vorbește doar despre ceea ce-ți aduce bucurie, pace și fericire. Fă lucruri care au însemnătate, care îți hrănesc sufletul. Înconjoară-te de frumusețe.

Renunță la frică și lasă dragostea să-ți guvernează toate aspectele vieții. Alungă-ti Toate temerile prin dragoste. Iubește până când inima ta simte că nu mai poate și apoi iubește și mai mult. Iubește până că nu mai rămâne nimic in tine în afară de dragoste.

Renunță la frica din suflet și lasă-ți adevăratul eu să se trezească. Lasă-ți adevăratul eu să iasă la iveală, să iubească, să se joace, să creeze și să trăiască viața pe care a venit s-o trăiești.

Nu te teme să iubești, fiindcă dragostea curată nu te poate răni niciodată. Dragostea poate doar să iubească.

Prin dragoste te vindeci si ii vindeci si pe ceilalti.

Prin dragoste te apropii de Dumnezeu si gasesti calea spre iertare si pace.

Prin dragoste vei putea imblanzi si cel mai rau om, prin dragostea neconditionata si golita de orice interes vei putea ajunge la inima cuiva ce a suferit de neiubire.

Prin dragoste putem sa ne alinam durerile trupului, sufletului si mintii.

Prin dragoste nimic nu este imposibil. Sa nu uitati asta niciodata.

 

Sursa
Categorii