Povesti de viata

Prințesa Diana își purta mereu poșeta foarte aproape de piept și inimă. Motivul a emoționat întreaga lume

 

 

 

 

Toată lumea o cunoaște pe prințesa Diana, este o persoană celebră și foarte iubită, așa că nu e atât de surprinzător faptul că oamenii sunt atât de interesați de viața ei, obiceiurile sale zilnice și stilul său inconfundabil.

Unul dintre secretele sale a fost dezvăluit de către creatorul de modă britanic Anya Hindmarch. Mulți oameni știu deja că Prințesa Diana iubea poșetele foarte mici, stil plic, și obișnuia să le țină foarte aproape de piept. Abia recent a fost aflat motivul pentru care avea acest obicei.

Conform Anyei Hindmarch, Prințesa Diana a fost una dintre primii săi clienți în anul 1993. Acesteia îi plăceau foarte mult poșetele-plic și le folosea cât de des putea. Rochiile sale de seară trebuiau să se potrivească perfect cu poșetele pe care le alegea. Dar, așa cum s-a dovedit mai târziu, aceste mici genți de mână erau mai mult decât niște accesorii frumoase.

Loading...

Așa cum poți vedea în cele câteva imagini din acest articol, Diana folosea aceste accesorii pentru a-și… Acoperi bustul atunci când cobora din mașină.

Ea a fost cea care a inventat acest mod de a le folosi pentru a evita ca presa de scandal și tabloidele să aibă material pentru titluri scandaloase și pentru imagini neplăcute.

 

Sursa: Timpul
Categorii