Salate

Salată cu cașcaval, maioneză, smântână și legume – Mamă, ce deliciu!

 

 

Salată cu cașcaval, maioneză, smântână și legume – Mamă, ce deliciu!

Salată gustoasă în straturi, din 4 sfecle, 4 morcovi, 2 ardei grași, cașcaval și smântână – Se prepară rapid și se mănâncă și mai rapid – Pentru această salată, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

 

Ingrediente:

  • 4 sfecle
  • 4 morcovi
  • 300 g cașcaval
  • 2 ardei grași
  • ceapă verde
  • 250 g maioneză
  • 6 linguri smântână
  • sare
  • mărar

 

Mod de preparare:

1. Cu ajutorul unui cuțit, curățăm sfecla și morcovul, pe urmă le punem la fiert într-un vas cu apă.

2. După ce s-a răcit, dăm sfecla prin răzătoarea mare. Procedăm la fel cu cașcavalul.

3. Cu ajutorul unui cuțit, tăiem morcovul pai.

4. Curățăm ardeii și îi curățăm de semințe, pe urmă îi tăiem pai

5. Pe un platou, formăm salata. Așezăm un strat de morcovi iar pe deasupra adăugăm smântâna.

6. Adăugăm sfecla, ceapa, ardeiul gras iar la final decorăm cu maioneză și cașcaval.

 

Poftă bună!

 

 Sursă




Categorii