
Ingrediente:
- 100 g biscuiti
- 100 g migdale macinate
- 3 linguri cacao neindulcita
- 35 g unt topit
- 1 lingura aroma de vanilie
- 3 linguri miere
- ciocolată albă
Mod de prepapare:
1. Pune biscuitii intr-un blender si mixeaza-i.

2. Turnați-le într-un bol și adăugați migdale măcinate, cacao neîndulcită și amestecați.



3. Adăugați untul topit, aroma de vanilie, mierea și amestecați totul cu mâna.


4. Acoperiți-le cu folie alimentară și lăsați-le să se odihnească 3 minute.

5. Dacă aveți o formă cu bile, puneți aluatul în ea. Dacă nu, puteți folosi ceva similar.

6. Apoi pune-le la congelator pentru 15 minute.
7. Apoi scoate-le din congelator cu matrita si aseaza-le pe un gratar.

8. Acoperiți-le cu ciocolată albă într-o pungă de decor.



9. Tiparele depind de tine, după cum îți place.
10. Apoi puneți-le într-un coș decorativ și serviți-le cu mare poftă, dragoste și bucurie.


Pofta buna!













