Sfaturi utile

Puneti bicarbonat de sodiu si apa oxigenata! Rezultatul este uimitor!

 

 

 

 

Cum cu totii avem masini de spalat automate si nu mai trebuie sa intram in contact direct cu detergentul, nu ne dam seama cat poate fi acesta de periculos, datorita substantelor chimice pe care le contine.

Conform unui studiu realizat de Universitatea din Washington, detergentul de rufe contine enorm de multe substante chimice periculoase.

Membra a grupului de cercetare, Anne Steinemann, a mentionat faptul ca si pe ea a surprins-o numarul mare de substante toxice:

“Am fost surprinsa atat de numarul cat si de nivelul de toxicitate aI substantelor chimice din detergenti. Din 6 produse evaluate, s-au extras peste 100 de compusi organici volatili. In plus, 5 din 6 produse evaluate contineau carcinogeni.”

Pe de alta parte, cea mai sigura, ieftina si eficienta solutie pentru rufe este otetul. In plus, pentru a inmuia rufele puteti folosi bicarbonat de sodiu, pe durata procesului de spalare.

Preparatul din bicarbonat si apa oxigenata va salveaza atat viata cat si hainele.

Acest preparat face fata cu brio si petelor rezistente, deci nu va faceti griji!

Trebuie doar sa amestecati 4 litri apa calduta si 1 ceasca bicarbonat de sodiu. Inmuiati hainele albe in preparat si lasati sa actioneze pe timpul noptii.

La final, hainele vor fi din nou albe.

A doua zi, puneti hainele in masina de spalat, puneti 1 ceasca apa oxigenata si 1 lingurita bicarbonat de sodiu. Spalati in mod obisnuit.

Efectele sunt miraculoase!

 

Sursa: Pentrusuflet
Categorii