Sfaturi utile

Puneți în cămară usturoi uscat pentru a atrage bogăție și bunăstare în casă!

 

 

 

 

Aveți probleme financiare? V-ați gândit că s-ar putea să fie din cauza unor energii negative care vă dau târcoale? Pentru a atrage belșugul în casa și viața dumneavoastră, țineți cont de sfaturile specialiștilor în feng shui.

Ridicați orice monedă găsită pe stradă

Potrivit legile feng shui, de mare ajutor celor cu probleme financiare le este proiectarea în minte a gândurilor pozitive. Nu uitați că orice gând se materializează! De asemenea, este un semn de bogăție atunci când găsiți bani pe stradă.

Tocmai de aceea, chiar dacă monedele sunt la prima vedere nesemnificative ca valoare, ridicați-le și purtați-le cu dumneavoastră. Aducător de belșug în casă este usturoiul, de aceea trebuie să aveți în cămară mereu o legătură cu usturoi uscat. Mai mult, acesta alungă și energiile negative…

Loading...

Purtați în buzunar semințe de susan

Tot specialiștii în feng shui afirmă că cine poartă în buzunar sau în poșetă o punguță cu semințe de susan sau de rodie nu va rămâne niciodată fără bani. Tot pentru atragerea bogăției, presărați susan pe o farfurie și așezați-o într-un colț ferit al casei.

De ajutor sunt și bețișoarele din lemn de santal, care se aprind în primele ore ale dimineții în zilele fiecărui început de lună. În timp ce acestea ard, priviți-le și imaginați-vă că sunteți bogați.

 

Sursa: Secretele
Categorii