Remedii naturiste

Remediul care poate preveni cu succes cancerul!

 

 

 

 

Fahrudin Muhic din Sarajevo a facut publica o reteta pe baza de miere si ghimbir, despre care pretinde ca ar fi remediul pentru o femeie pe moarte.

“ In urma cu cateva zile, am primit aceasta reteta, obtinuta din ghimbir si miere, de la acest barbat. Acum sunt din nou normala, si nu mai am dureri”.

Femeia suferea de cancer limfatic si petrecuse mult timp prin spitale. Nu a fost supusa niciunei interventii chirurgicale sau chimioterapii, iat astazi este sanatoasa datorita acestui remediu.Acelasi remediu a fost testat de o femeie care suferea de tuse severa de 3 ani si a reusit sa o vindece cu succes.

Loading...

Toate aceste femei au incercat reteta miraculoasa si au raspandit-o prin intermediul retelelor de socializare.

Curata si taie 2 radacini mari de ghimbir. Pune-l apoi la blender.

Amesteca ghimbirul maruntit cu 500 gr de miere naturala.

Consuma acest remediu de 3-4 ori pe zi cu o lingura de lemn sau de plastic. Vei simti efectul uimitor dupa numai 3 zile.

Beneficiile ghimbirului asupra sanatatii:

Nu numai ca este un condiment uimitor, dar este cunoscut si pentru tratarea problemelor la stomac. Un studiu recent, realizat de experti ai Universitatii “Georgia State”, a aratat ca ghimbirul este extrem de eficient in tratarea tuturor tipurilor de cancer. El este bogat in antioxidanti si poate reduce inflamatiile.

Un alt studiu, efectuat de “PloS”, a aratat ca ghimbirul este un element cheie in tratarea cancerului la san.

Cand ghimbirul este uscat sau gatit, el contine acel compus organic, numit “shogaol”. Acesta lupta impotriva celulelor canceroase.

“ Cercetarile au evidentiat ca acest compus exercita o anumita influenta asupra celulelor canceroase, pe care le omoara, fara a ataca celulele sanatoase. Pe de alta parte, toti suntem constienti ca tratamentul cu citostatice distruge atat celulele canceroase, dar si pe cele sanatoase,” afirma Health Nut News.

 

Sursa: PentruEa
Categorii