Bauturi

Reteta de suc de varza roșie! Varza roșie are abilități de luptă împotriva bolilor de inima și poate fi unul dintre alimentele de top care luptă împotriva cancerului

 

 

Reteta de suc de varza roșie! Varza roșie are abilități de luptă împotriva bolilor de inima și poate fi unul dintre alimentele de top care luptă împotriva cancerului

 

Când ceva nu este în regulă în interior, corpul tău îți atrage atenția. Balonarea este o modalitate prin care corpul tău îți spune că lucrurile nu merg așa cum ar trebui. Când toxinele se acumulează în interiorul intestinului, excesul de aer poate fi prins în tractul digestiv. Acest lucru poate provoca balonare, dureri de stomac și reflux acid. Balonarea este o problemă de stomac extrem de des întâlnită, dar problemele digestive nu ar trebui să facă parte din viața ta de zi cu zi. Una dintre cele mai naturale și eficiente moduri de a învinge balonarea este sucul.

Beneficiile pe care le are pentru sănătate varza roșie

Varza roșie este unul dintre cele mai bune ingrediente pe care le puteți consuma pentru a vă ajuta la normalizarea sistemului digestiv și pentru a învinge balonarea. Sucul de varză roșie nu numai că ajută la vindecarea intestinului, ci are și o mulțime de alte beneficii pentru sănătate.

1. Întărește sistemul imunitar

Varza roșie conține vitamina C și vitamina K, împreună cu alte câteva vitamine și minerale esențiale. Vitamina C din varza roșie acționează ca un antioxidant puternic care ajută la combaterea inflamației din organism, protejând în același timp celulele de deteriorare. Vitamina C oferă corpului dumneavoastră puterea și sprijinul de care are nevoie pentru a lupta împotriva bacteriilor invadatoare și a infecțiilor și pentru a vă menține corpul sănătos.

2. Te jută să ai un intestin sănătos

Fibrele insolubile din varza roșie ajută la menținerea funcționării sistemului digestiv pentru a preveni constipația. De asemenea, ajută la ameliorarea simptomelor afecțiunilor gastro-intestinale, cum ar fi sindromul intestinului iritabil. Sucul de varză roșie ajută la menținerea sistemului digestiv fericit și sănătos.

3. Combate inflamația

Varza roșie conține fitonutrienți, care sunt compuși antiinflamatori naturali. Un studiu publicat în Research in Pharmaceutical Science a constatat că consumul de varză a dus la reducere a umflăturilor. Fitonutrienții din varza roșie o fac un remediu natural pentru balonare și inflamație.

4. Combate bolile cronice

Antioxidanții din varza roșie pot ajuta la prevenirea sau inversarea leziunilor ADN care pot duce la tulburări cronice precum boala Alzheimer, boala Huntington și boala Parkinson. Un studiu a constatat că, în comparație cu alte plante comestibile, s-a descoperit că varza roșie reduce daunele endogene ale ADN-ului în celulele canceroase din colon. Cercetătorii au ajuns la concluzia că varza roșie are abilități de luptă împotriva bolilor și poate fi unul dintre alimentele de top care luptă împotriva cancerului.

Reteta de suc de varza roșie

 

Ingrediente:

1 varză roșie
1/3 linguriță de piper cayenne
1 mână de coriandru
1 cm de rădăcină de ghimbir

un sfert de lime
un sfert dintr-o lămâie
1/2 cană de apă de cocos

Mod de preparare:

Sestoarce sucul de la varză, coriandru, lime, lămâie, ghimbir, apoi se adaugă restul ingredientelor pentru a crea un remediu natural împotriva balonării și a problemelor digestive.

Sursa
Categorii