Sfaturi utile

Ritualul de 49 de zile pentru împlinirea dorințelor!

 

 

 

 

Ritual împlinirea dorințelor – În cultura feng-shui există o sumedenie de obiceiuri și ritualuri aducătoare de bunăstare și prosperitate. Pentru împlinirea celor mai arzătoare dorințe, specialiștii în feng shui recomandă ritualul de 49 de zile. Iată cum trebuie să procedați…

Ritual împlinirea dorințelor – Se folosește și pentru găsirea iubirii cea adevărate și vindecarea unui bolnav

Specialiștii în arta feng-shui spun că acest ritual este cu adevărat ieșit din comun, întrucât călăuzește energiile pozitive către cel care îl duce la bun sfârșit.

Ritualul poate îndeplini orice dorință, poate vindeca o persoană bolnavă din familie sau vă poate aduce dragostea mult visată. Cu o singură condiție: să credeți! Pentru început, se recomandă să vă gândiți foarte puternic la dorința pe care o aveți, până când veți crede cu tărie că aceasta se va împlini.

Ritual împlinirea dorințelor – Scrieți dorința pe o listă

Ulterior, trebuie să vă scrieți dorința pe o foaie de hârtie, un caiet sau o agendă.

Atenție!

Dorința trebuie notată de 49 de ori la rând, sub forma unei coloane.

Apoi, trebuie să semnați lista tot de 49 de ori, într-o altă coloană următoare celei dintâi. Acest ritual trebuie făcut timp de 49 de zile consecutiv.

Dacă cumva veți uita o zi, trebuie să o luați de la capăt. Se spune că tuturor celor care au parcurs cele 49 de zile, fără să greșească, li s-a materializat orice dorință.

 

Sursa: Secretele
Categorii