Remedii naturiste

S-a vindecat complet de cancer in doar 6 SAPTAMANI dupa ce a renuntat la niste alimente pe care le consumam zilnic cu totii!

 

 

 

 

Jane Plant a devenit cunoscuta in toata lumea dupa ce a reusit sa invinga cancerul renuntand doar la o serie de produse din alimentatie.

A fost diagnosticata cu cancer la san in 1987, pe cand avea 42 de ani. Dupa socul initial au urmat mai multe operatii care au culminat cu o masectomie.

Dar cosmarul nu s-a oprit aici: timp de 6 ani 12 sesiuni de chimioterapie si 35 de sedinte de radioterapie nu au reusit sa o scape de cumplita boala.

Acela a fost momentul in care a decis sa puna stop acestor tratamente invazive si sa incerce o alta cale. Totul a inceput dupa ce sotul ei, un cercetator, a observat ca numarul de cazuri de cancer la san in randul populatiei feminine din China este extrem de redus: 1 la 100.000.

Cei doi au inceput sa studieze obiceiurile alimentare ale populatiei si au observat un consum extrem de redus al preparatelor pe baza de lapte, biscuiti, supe si margarine.

Jane a renuntat la toate aceste lucruri si a marit aportul zilnic de legume. Rezultatul? In doar 6 saptamani de la inceperea dietei tumoarea s-a retras complet.

„Cred cu tarue ca legatura dintre produsele lactate si cancerul la san este aceeasi cu cea dintre fumat si cancerul la plamani. La inceput mi-a fost greu sa cred ca o substanta „naturala” precum laptele poate avea implicatii atat de grave asupra sanatatii, insa propriul meu exemplu demonstreaza foarte clar acest lucru”, a marturisit ea.

 

Sursa: Ph-online
Categorii