Bauturi

S-au vindecat de cancer cu aceasta bautura

 

 

S-au vindecat de cancer cu aceasta bautura

 

Un medic celebru, din Austria, pretindea inca din 1950 ca a vindecat de cancer 2000 de persoane cu acest suc. Rudolf Breuss si-a dedicate intreaga cariera descoperirii unui tratament alternativ, care sa nu fie invaziv si care sa vindece cancerul si alte boli incurabile. In 1986 peste 45,000 de persoane sustineau ca s-au vindecat de cancer cu banalul tratament al lui Breuss.

Breuss a scris o carte, intitulata „Leacul lui Breuss impotriva cancerului, leucemiei si a altor boli incurabile similare”, care a fost tradusa in 7 limbi si a fost vanduta in peste 1 milion de copii. Cum functioneaza? Tratamentul lui Breuss impotriva cancerului consta intr-o metoda care se desfasoara pe parcursul a 42 de zile.

Avand in vedere ca celulele canceroase au un alt fel de metabolism in comparatie cu cele normale, Breuss a facut o dieta care sa determine infometarea celulelor canceroase, pana la moartea lor, prin care nu le-a mai oferit ca hrana niciun tip de proteina din alimente. Dieta mentionata nu face absolut nici un rau celulelor sanatoase.

Regimul alimentar de 42 de zile al lui Breuss implica consumul ceaiului in cantitati mari, precum si a unui suc de legume dupa propria sa reteta. Tinand cont de faptul ca teoria sa spune ca celulele canceroase pot trai datorita proteinelor din alimentele solide consumate, Breuss a insistat foarte tare ca pacientii bolnavi de cancer sa nu bea sau sa manance nimic altceva decat ceaiuri si sucuri. Asadar, prin consumul a nimic altceva decat a sucului recomandat de Breuss, timp de 42 de zile, celulele canceroase vor muri, in timp ce celulele normale nu vor fi afectate. Reteta lui Breuss pentru tratarea definitiva a cancerului

A se retine ca legumele folosite trebuie sa fie organice si proaspete.

Ingrediente:

  • – 300 de grame de sfecla rosie
  • – 100 de grame de morcov
  • – 100 de grame de radacina de telina
  • – 70 de grame de cartof crud
  • – 30 de grame ridichi.
Nota:
Cartoful este optional, cu exceptia cancerului la ficat, unde joaca un rol important.

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele intr-un storcator si colecteaza sucul. Toarna-l intr-un recipient pe care il poti inchide si pastreaza-l la frigider. Sucul se bea pe tot parcursul zilei, cate putin, 1-2 inghititituri, pana cand se epuizeaza. Cantitatea este suficienta pentru o singura zi. De asemenea pe tot parcursul zilei trebuie sa inlocuiti apa cu ceaiuri din plante (salvie, coada calului, urzica, sunatoare).

 

Sursa 
Categorii